LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞKAN AYGÜN ANKARA'YA GİTTİ

KOCAELİ 11.03.2022 - 15:41, Güncelleme: 11.03.2022 - 15:43
 

BAŞKAN AYGÜN ANKARA'YA GİTTİ

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde devam eden projelerle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Ankara'ya gitti.

 (İHA) - Deniz Mahallesi’nde yapılması planlanan kentsel yenileme projesi ile ilgili AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Derince Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda temaslarda bulunan Başkan Aygün, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Deniz Mahallesi’nde uzun yıllardır süren belirsizliğin ortadan kalkacağını belirten Başkan Aygün, "Milletvekilimiz İlyas Şeker ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen'i ziyaretimizde Deniz Mahallesi'ne bakanlığımızla yapmayı planladığımız kentsel dönüşüm projesini değerlendirerek, protokolün son düzenlemelerini yaptık" dedi.
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde devam eden projelerle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Ankara'ya gitti.

 (İHA) - Deniz Mahallesi’nde yapılması planlanan kentsel yenileme projesi ile ilgili AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Derince Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda temaslarda bulunan Başkan Aygün, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Deniz Mahallesi’nde uzun yıllardır süren belirsizliğin ortadan kalkacağını belirten Başkan Aygün, "Milletvekilimiz İlyas Şeker ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen'i ziyaretimizde Deniz Mahallesi'ne bakanlığımızla yapmayı planladığımız kentsel dönüşüm projesini değerlendirerek, protokolün son düzenlemelerini yaptık" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.