LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞKAN KOCAMAN’DAN ÇİFTÇİLERE GÜBRE DESTEĞİ

KARTEPE 05.04.2023 - 09:21, Güncelleme: 05.04.2023 - 09:21
 

BAŞKAN KOCAMAN’DAN ÇİFTÇİLERE GÜBRE DESTEĞİ

Kartepe Belediyesi, tarımsal üretimin kesintisiz devam etmesi amacıyla tarımsal destek sağlıyor. Sürdürülebilir tarımın devamı için 27 ton gübre Kartepeli çiftçilere dağıtıldı.

Kartepe genelinde ekilmemiş bir karış toprak kalmaması için teşvik edilen çiftçilere Kartepe Belediyesi desteğini sürdürüyor. Kartepe Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda 27 ton gübre Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman tarafından dağıtıldı.   DÜNYANIN EN BEREKETLİ TOPRAKLARI Kartepeli çiftçilerin Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin katıldığı programda konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Dünyanın en bereketli topraklarında yaşadığımızın farkındalığıyla Kartepe'mizde her yıl olduğu gibi bu yıl da çiftçimizi tüm gücümüzle destekliyoruz. Bu bağlamda tarımsal kalkınma adına 27 Ton gübrenin dağıtımına başlayarak arazilerimizin ekimine katkı sağlıyoruz” dedi.
Kartepe Belediyesi, tarımsal üretimin kesintisiz devam etmesi amacıyla tarımsal destek sağlıyor. Sürdürülebilir tarımın devamı için 27 ton gübre Kartepeli çiftçilere dağıtıldı.

Kartepe genelinde ekilmemiş bir karış toprak kalmaması için teşvik edilen çiftçilere Kartepe Belediyesi desteğini sürdürüyor. Kartepe Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda 27 ton gübre Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman tarafından dağıtıldı.

 

DÜNYANIN EN BEREKETLİ TOPRAKLARI

Kartepeli çiftçilerin Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin katıldığı programda konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Dünyanın en bereketli topraklarında yaşadığımızın farkındalığıyla Kartepe'mizde her yıl olduğu gibi bu yıl da çiftçimizi tüm gücümüzle destekliyoruz. Bu bağlamda tarımsal kalkınma adına 27 Ton gübrenin dağıtımına başlayarak arazilerimizin ekimine katkı sağlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.