LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞKAN KOYUN YARIN BASIN TOPLANTISI YAPACAK !

SPOR 14.01.2024 - 19:52, Güncelleme: 14.01.2024 - 20:18
 

BAŞKAN KOYUN YARIN BASIN TOPLANTISI YAPACAK !

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun yarın saat 11.00’da Yıldız Entegre Stadı’nda basın toplantısı yapacak.

Manisa FK karşısında alınan yenilgi karşısında hakem bariz hakem hatalarına maruz kalan Kocaelispor’da Başkan Engin Koyun yarın basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Takımımızın, maruz kaldığı hakem hataları ve mesnetsiz kararlara sessiz kalmamak ve tepkimizi göstermek adına Başkanımız Engin Koyun, yarın saat 11.00’de Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecektir” denildi.
Kocaelispor Başkanı Engin Koyun yarın saat 11.00’da Yıldız Entegre Stadı’nda basın toplantısı yapacak.

Manisa FK karşısında alınan yenilgi karşısında hakem bariz hakem hatalarına maruz kalan Kocaelispor’da Başkan Engin Koyun yarın basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Takımımızın, maruz kaldığı hakem hataları ve mesnetsiz kararlara sessiz kalmamak ve tepkimizi göstermek adına Başkanımız Engin Koyun, yarın saat 11.00’de Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecektir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.