BAŞKAN ÖZLÜ MİLLETVEKİLİ RADİYE SEZER KATIRCIOĞLU'NU AĞIRLADI

SİYASET 21.09.2021 - 11:35, Güncelleme: 21.09.2021 - 11:35
 

BAŞKAN ÖZLÜ MİLLETVEKİLİ RADİYE SEZER KATIRCIOĞLU'NU AĞIRLADI

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele’de bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu belediyede ağırladı.

Hemşehrileriyle bir araya gelip bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için Başiskele’de bulunan Radiye Sezer Katırcıoğlu, ilk olarak AK Parti Başiskele İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Daha sonra Radiye Sezer Katırcıoğlu ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’yü ziyaret etti.   Ziyarette AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’na AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Yolcu Sekmen ve 12 ilçenin AK Parti Sosyal Politikalar Birimi Başkanları eşlik ettiler.   PROJELER KONUŞULDU   Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan M. Yasin Özlü, misafirlerine ilçeye kazandırılan eserleri, yapılan hizmetleri ve yapılacak projeleri anlattı. Nazik ziyaretleri ve ilçeye yaptığı destekler için Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’na teşekkür eden Başkan M. Yasin Özlü, ülkenin kalkınması ve geleceği için kadınların büyük bir rol aldığını söyledi.   BAŞKAN ÖZLÜ: “GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE, GÜÇLÜ KADINLARIMIZLA MÜMKÜN”   Türkiye’nin 2023 hedeflerine emin adımlarla, sağlam ve güçlü bir iradeyle yürüdüğünü vurgulayan Başkan Özlü, “Güçlü bir Türkiye; güçlü, iradeli ve fedakâr kadınlarla ancak mümkün olur. Toplumun temel taşı olan ailenin sağlam ve güçlü olması çalışkan ve fedakâr kadınların sayesinde olur. O yüzden kadınlar toplumun her alanında güçlü olmalı. Bizler de o yüzden her zaman kadınların yanında ve onların destekçileriyiz. İlçemizde kadınlara yaptığımız hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek Aile Danışma ve Yaşam Merkezi’mizi yakın zamanda hizmete açacağız. Evinde, işinde fedakârca ve özverili bir şekilde çalışan tüm kadınlara başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” dedi.   RADİYE SEZER’DEN ÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR   Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, misafirperverlikleri dolayısıyla Başkan M. Yasin Özlü’ye teşekkür ederek ilçede yaptığı hizmetlerden ve özellikle kadına ve çocuklara yaptığı yatırımlardan dolayı kendisini tebrik etti.  
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele’de bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu belediyede ağırladı.

Hemşehrileriyle bir araya gelip bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için Başiskele’de bulunan Radiye Sezer Katırcıoğlu, ilk olarak AK Parti Başiskele İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Daha sonra Radiye Sezer Katırcıoğlu ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’yü ziyaret etti.

 

Ziyarette AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’na AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Yolcu Sekmen ve 12 ilçenin AK Parti Sosyal Politikalar Birimi Başkanları eşlik ettiler.

 

PROJELER KONUŞULDU

 

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan M. Yasin Özlü, misafirlerine ilçeye kazandırılan eserleri, yapılan hizmetleri ve yapılacak projeleri anlattı. Nazik ziyaretleri ve ilçeye yaptığı destekler için Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’na teşekkür eden Başkan M. Yasin Özlü, ülkenin kalkınması ve geleceği için kadınların büyük bir rol aldığını söyledi.

 

BAŞKAN ÖZLÜ: “GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE, GÜÇLÜ KADINLARIMIZLA MÜMKÜN”

 

Türkiye’nin 2023 hedeflerine emin adımlarla, sağlam ve güçlü bir iradeyle yürüdüğünü vurgulayan Başkan Özlü, “Güçlü bir Türkiye; güçlü, iradeli ve fedakâr kadınlarla ancak mümkün olur. Toplumun temel taşı olan ailenin sağlam ve güçlü olması çalışkan ve fedakâr kadınların sayesinde olur. O yüzden kadınlar toplumun her alanında güçlü olmalı. Bizler de o yüzden her zaman kadınların yanında ve onların destekçileriyiz. İlçemizde kadınlara yaptığımız hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek Aile Danışma ve Yaşam Merkezi’mizi yakın zamanda hizmete açacağız. Evinde, işinde fedakârca ve özverili bir şekilde çalışan tüm kadınlara başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” dedi.

 

RADİYE SEZER’DEN ÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR

 

Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, misafirperverlikleri dolayısıyla Başkan M. Yasin Özlü’ye teşekkür ederek ilçede yaptığı hizmetlerden ve özellikle kadına ve çocuklara yaptığı yatırımlardan dolayı kendisini tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.