LASTİK İŞ yılbaşı

BELEDİYE YÖNETİCİLERİ DE AFETZEDELERİN YANINDA

YAŞAM 16.02.2023 - 14:33, Güncelleme: 16.02.2023 - 14:33
 

BELEDİYE YÖNETİCİLERİ DE AFETZEDELERİN YANINDA

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet 1 günlük aranın ardından yeniden afet bölgesine döndü

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibi merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından hızlıca koordine olarak bölgeye gitmişti. Başkan Hürriyet bölgede birçok çalışmaya katkı sağlamış ve sorunların çözümü için çaba sarf etmişti.    TEKRAR DEPREM BÖLGESİNDE Hürriyet bölgede geçen 1 haftanın ardından bir günlüğüne İzmit’e döndü. İzmit’te de vaktinin büyük çoğunluğunu bölgede yapılacak çalışmalara dair fikir alışverişinde bulunmakla geçiren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bir günlük aranın ardından tekrar afet bölgesine gitti.    BELEDİYE YÖNETİCİLERİ DE AFETZEDELERİN YANINDA Uzun ve zorlu süreçte depremzedeleri yalnız bırakmayacak olan İzmit Belediyesinin yöneticileri deprem bölgesinde yardım çalışmalarını koordine edecek. Bu kapsamda geçtiğimiz gün  İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam Adıyaman’a, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Devrim Bal ve Koordinatör Nurullah Özer ise Hatay’a gitti.    EKİPLER BÖLGEDE YOĞUN ÇABA SARF EDİYOR İzmit Belediyesi deprem felaketinin ardından hemen harekete geçerek yardım kampanyası başlattı. Kampanyaya büyük destek veren İzmitliler bağışlarını İzmit Belediyesinin yardım toplama merkezlerine getirerek teslim ettiler. Ardından da toplanan bağışlar tırlarla deprem bölgesine gönderildi. İzmit Belediyesi Aşevi Hatay’ın Defne ilçesinde sıcak yemeği hizmeti vermeyi sürdürüyor.    İZBAK GECE GÜNDÜZ SAHADA  Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise bölgede temizlik çalışmalarına katkı veriyor. İzmit Belediyesi Arama Kurtarma ekibi (İZBAK) ise ilk günlerden beri enkaz altında kalan vatandaşlarımızı kurtarma çalışmalarında gece gündüze demeden emek sarf ediyor. Ayrıca İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından üretilen sobalar bölge halkına ulaştırılıyor.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet 1 günlük aranın ardından yeniden afet bölgesine döndü
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibi merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından hızlıca koordine olarak bölgeye gitmişti. Başkan Hürriyet bölgede birçok çalışmaya katkı sağlamış ve sorunların çözümü için çaba sarf etmişti. 
 
TEKRAR DEPREM BÖLGESİNDE
Hürriyet bölgede geçen 1 haftanın ardından bir günlüğüne İzmit’e döndü. İzmit’te de vaktinin büyük çoğunluğunu bölgede yapılacak çalışmalara dair fikir alışverişinde bulunmakla geçiren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bir günlük aranın ardından tekrar afet bölgesine gitti. 
 
BELEDİYE YÖNETİCİLERİ DE AFETZEDELERİN YANINDA
Uzun ve zorlu süreçte depremzedeleri yalnız bırakmayacak olan İzmit Belediyesinin yöneticileri deprem bölgesinde yardım çalışmalarını koordine edecek. Bu kapsamda geçtiğimiz gün  İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam Adıyaman’a, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Devrim Bal ve Koordinatör Nurullah Özer ise Hatay’a gitti. 
 
EKİPLER BÖLGEDE YOĞUN ÇABA SARF EDİYOR
İzmit Belediyesi deprem felaketinin ardından hemen harekete geçerek yardım kampanyası başlattı. Kampanyaya büyük destek veren İzmitliler bağışlarını İzmit Belediyesinin yardım toplama merkezlerine getirerek teslim ettiler. Ardından da toplanan bağışlar tırlarla deprem bölgesine gönderildi. İzmit Belediyesi Aşevi Hatay’ın Defne ilçesinde sıcak yemeği hizmeti vermeyi sürdürüyor. 
 
İZBAK GECE GÜNDÜZ SAHADA 
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise bölgede temizlik çalışmalarına katkı veriyor. İzmit Belediyesi Arama Kurtarma ekibi (İZBAK) ise ilk günlerden beri enkaz altında kalan vatandaşlarımızı kurtarma çalışmalarında gece gündüze demeden emek sarf ediyor. Ayrıca İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından üretilen sobalar bölge halkına ulaştırılıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.