LASTİK İŞ yılbaşı

BUGÜN GÖZLER KOCAELİSPOR'UN GÖZTEPE MAÇINDA!

SPOR 03.04.2024 - 00:23, Güncelleme: 03.04.2024 - 01:36
 

BUGÜN GÖZLER KOCAELİSPOR'UN GÖZTEPE MAÇINDA!

Kocaelispor bu akşam konuk edeceği Göztepe’yi İzmir’deki ilk maçtaki gibi yenip Süper Lig umutlarını yeşertmek istiyor.

Kocaelispor 15 günlük milli aranın ardından 28. hafta mücadelesinde  bu akşam Göztepe’yi ağırlayacak.  Trendyol 1.Lig’de ikinci sıradan 5’nci sıraya inerek müthiş bir çöküş yaşayan Kocaelispor, kendisi açısından son yılların en kritik maçına çıkıyor. 6 haftadır kazanamayan, beşinci sıraya kadar gerileyen Yeşil-Siyahlı ekip doğrudan Süper Lig biletine çok yakın olan İzmirli rakibi önünde kötü gidişata son vermek istiyor. Kocaelispor kazandığı takdirde hem Play-Off hattındaki yerini sağlamlaştıracak, hem de üçüncülük iddiasında güçlü bir adım atacak.   KARŞILAŞMA SAAT 20.30’DA Yeşil-Siyahlı ekip Tuzlaspor maçında kırmızı kart gören Davit ile Oğuz ile sakatlığı bulunan Giorgi forma giyemeyecek. Teknik Direktör Mustafa Gürsel’in kalede sakatlığını atlatan Gökhan, savunmanın ortasında Emir-Yusuf Abdioğlu ikilisi, orta alanda Vukovic, Yusuf Cihat, Amaral üçlüsü, ileri uçta Ramil’e görev vermesi bekleniyor.  Teknik Sorumlu Mustafa Gürsel, en çok da forvet konusunda karar veremiyor. Yıldız Entegre Kocaeli Stadı’nda oynanacak ve saat 20.30’da başlayacak maçı TRT Spor ile BEIN Sports MAX-1 naklen yayınlayacak. Mücadeleyi Serper Barış Saka yönetecek. MUHTEMEL KADROLAR: KOCAELİSPOR: 35 GÖKHAN, 32 MEHMET, 55 YUSUF, 4 EMİR, 19 ATİLA, 44 VUKOVİC, 8 YUSUF CİHAT, 10. CANDEIAS, 41. AMARAL, 70. BARIŞ ALICI, 47 RAMİL,  GÖZTEPE:1. MATEUSZ, 4. TAHA, 5. DOS SANTOS,81. TURGAY, 12. İSMAİL, 30. YALÇIN, 31.  JUNIOR DENNIS, 45. MESSAOUDI, 50. ÜMİT, 79. CARDOSO DA CRUZ, 77. OGÜN TEK SES, TEK NEFESLE KALPLER KOCAELİSPOR'LA ATIYOR! VİDEOYU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN  >>>  https://www.youtube.com/watch?v=_Z05q3683wg  
Kocaelispor bu akşam konuk edeceği Göztepe’yi İzmir’deki ilk maçtaki gibi yenip Süper Lig umutlarını yeşertmek istiyor.

Kocaelispor 15 günlük milli aranın ardından 28. hafta mücadelesinde  bu akşam Göztepe’yi ağırlayacak. 

Trendyol 1.Lig’de ikinci sıradan 5’nci sıraya inerek müthiş bir çöküş yaşayan Kocaelispor, kendisi açısından son yılların en kritik maçına çıkıyor. 6 haftadır kazanamayan, beşinci sıraya kadar gerileyen Yeşil-Siyahlı ekip doğrudan Süper Lig biletine çok yakın olan İzmirli rakibi önünde kötü gidişata son vermek istiyor. Kocaelispor kazandığı takdirde hem Play-Off hattındaki yerini sağlamlaştıracak, hem de üçüncülük iddiasında güçlü bir adım atacak.  

KARŞILAŞMA SAAT 20.30’DA

Yeşil-Siyahlı ekip Tuzlaspor maçında kırmızı kart gören Davit ile Oğuz ile sakatlığı bulunan Giorgi forma giyemeyecek. Teknik Direktör Mustafa Gürsel’in kalede sakatlığını atlatan Gökhan, savunmanın ortasında Emir-Yusuf Abdioğlu ikilisi, orta alanda Vukovic, Yusuf Cihat, Amaral üçlüsü, ileri uçta Ramil’e görev vermesi bekleniyor.  Teknik Sorumlu Mustafa Gürsel, en çok da forvet konusunda karar veremiyor.

Yıldız Entegre Kocaeli Stadı’nda oynanacak ve saat 20.30’da başlayacak maçı TRT Spor ile BEIN Sports MAX-1 naklen yayınlayacak. Mücadeleyi Serper Barış Saka yönetecek.

MUHTEMEL KADROLAR:
KOCAELİSPOR: 
35 GÖKHAN, 32 MEHMET, 55 YUSUF, 4 EMİR,  19 ATİLA, 44 VUKOVİC, 8 YUSUF CİHAT, 10. CANDEIAS, 4 1. AMARAL, 70. BARIŞ ALICI, 47 RAMİL, 

GÖZTEPE: 1. MATEUSZ, 4. TAHA, 5. DOS SANTOS,8 1. TURGAY, 12. İSMAİL, 30. YALÇIN, 31.  JUNIOR DENNIS, 45. MESSAOUDI, 50. ÜMİT, 79. CARDOSO DA CRUZ, 77. OGÜN

TEK SES, TEK NEFESLE KALPLER KOCAELİSPOR'LA ATIYOR!
VİDEOYU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN 

>>>  https://www.youtube.com/watch?v=_Z05q3683wg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.