LASTİK İŞ yılbaşı

BÜYÜKAKIN MECLİSE VEDA ETTİ

GÜNDEM 18.01.2024 - 16:56, Güncelleme: 18.01.2024 - 16:56
 

BÜYÜKAKIN MECLİSE VEDA ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, Ocak ayı meclisinde veda ederek, kalan son iki meclise katılmayacağını, sahada olacağını belirterek, “Eğer sizleri bilmeden kırdıysam hakkınızı helal edin. Memlekete güzel hizmetler yaptık. Daha güzellerini yapmak da nasip olur” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2024 yılının ilk meclisi olan Ocak ayı meclisinin birinci oturumu Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapıldı. Başkanlık makamından gelen 9 gündem maddesi ile birlikte 120 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlık etti. DENETİM KOMİSYONU SEÇİLDİ Mecliste ilk olarak Denetim Komisyonu seçimi yapıldı. Denetim komisyonuna Hasan Numan Tonka, Bülent Koçak, Ali Karakaş, Ertam Peker ve Mehmet Nuri Paşa seçildi. ‘MECLİSİMİZ GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPTI’ Meclis’te CHP Grup başkanvekili Engin Taşdemir, Büyükakın’ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığının hayırlı olmasını diledi. Bunun üzerine konuşan Büyükakın, “Bundan sonra kalan iki meclise katılmayacağım. Sahada olacağız. Bugüne kadar her zaman katılmaya çalıştım. Çok uyumlu çalıştık. Birbirimize haksızlık etmemeye özen gösterdik. Eğer sizleri bilmeden kırdıysam hakkınızı helal edin. Memlekete güzel hizmetler yaptık. Daha güzellerini yapmak da nasip olur. Meclisimiz güzel çalışmalar yaptı. Tarih bu başarılarınızı yazacaktır” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, Ocak ayı meclisinde veda ederek, kalan son iki meclise katılmayacağını, sahada olacağını belirterek, “Eğer sizleri bilmeden kırdıysam hakkınızı helal edin. Memlekete güzel hizmetler yaptık. Daha güzellerini yapmak da nasip olur” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2024 yılının ilk meclisi olan Ocak ayı meclisinin birinci oturumu Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapıldı. Başkanlık makamından gelen 9 gündem maddesi ile birlikte 120 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlık etti.

DENETİM KOMİSYONU SEÇİLDİ

Mecliste ilk olarak Denetim Komisyonu seçimi yapıldı. Denetim komisyonuna Hasan Numan Tonka, Bülent Koçak, Ali Karakaş, Ertam Peker ve Mehmet Nuri Paşa seçildi.

‘MECLİSİMİZ GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPTI’

Meclis’te CHP Grup başkanvekili Engin Taşdemir, Büyükakın’ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığının hayırlı olmasını diledi. Bunun üzerine konuşan Büyükakın, “Bundan sonra kalan iki meclise katılmayacağım. Sahada olacağız. Bugüne kadar her zaman katılmaya çalıştım. Çok uyumlu çalıştık. Birbirimize haksızlık etmemeye özen gösterdik. Eğer sizleri bilmeden kırdıysam hakkınızı helal edin. Memlekete güzel hizmetler yaptık. Daha güzellerini yapmak da nasip olur. Meclisimiz güzel çalışmalar yaptı. Tarih bu başarılarınızı yazacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.