LASTİK İŞ yılbaşı

BÜYÜKAKIN: VATAN AŞKIYLA PLANLARI YERLE BİR OLDU

GÜNDEM 15.07.2023 - 23:38, Güncelleme: 15.07.2023 - 23:55
 

BÜYÜKAKIN: VATAN AŞKIYLA PLANLARI YERLE BİR OLDU

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Sekapark'ta düzenlenen etkinlikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın "Bu coğrafyada ayakta kalmak gerçekten zordur. Ama bu ruh, vatan aşkı devlet aşkı devam ettiği sürece milletimiz bu coğrafya üzerindeki son millet olacaktır." dedi

VATAN AŞKIYLA BU PLANLAR YERLE BİR OLDU Seka Park Uçurtma Tepesi’nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gerçekleştirilen programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  Tahir Büyükakın şunları söyledi: “15 Temmuz gecesi can veren vatan evlatları için yüreğimiz parçalandı. O gece içimizi tiksindirecek bir ihanete uğramanın acısını yaşadık. Vatan evlatlarının tarih boyunca göstermiş olduğu kararlılığa şahit olduk. 15 Temmuz milletimizin tarihi açısından dönüm noktasıydı. Küresel güçler bir plan yaptılar ve o gece planlarını uygulamaya koydular. Bu milletin evlatları bayrak, vatan ve devletin bölünmez bütünlüğü söz konusu olduğunda gösterdiği kararlılığı yine gösterdi. Vatan evlatları  Türkiye ve Orta Doğu coğrafyası için çok anlam taşıyan planı yerle bir etti. 15 Temmuz’un asıl hedef bu bölgenin yeniden planlanmasıydı. Vatan aşkıyla bu planlar yerle bir oldu. Küresel efendilere tarih boyu gösterdiğimizi yeniden gösterdik. BU MİLLET İLEBET PAYİDAR OLACAKTIR Bizim milletimiz vatan bütünlüğü için elinden gelen her şeyi yapar. O gece bu vatanın evlatları şehit ve gazi oldular. Tarih boyunca tüm şehit düşen ve gazi olan vatan evlatlarımızın karşısında hürmetle eğiliyorum. Coğrafya kaderdir derler, çok doğru bir söz. Bizim coğrafyamız bunu tam anlamıyla anlatıyor. Bizim milletimizin bağımsızlık aşkı devam ettiği sürece bu coğrafyadaki son millet bizim milletimiz olacaktır. Bu millet ilelebet payidar olacaktır.”
15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Sekapark'ta düzenlenen etkinlikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın "Bu coğrafyada ayakta kalmak gerçekten zordur. Ama bu ruh, vatan aşkı devlet aşkı devam ettiği sürece milletimiz bu coğrafya üzerindeki son millet olacaktır." dedi

VATAN AŞKIYLA BU PLANLAR YERLE BİR OLDU
Seka Park Uçurtma Tepesi’nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gerçekleştirilen programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  Tahir Büyükakın şunları söyledi: “15 Temmuz gecesi can veren vatan evlatları için yüreğimiz parçalandı. O gece içimizi tiksindirecek bir ihanete uğramanın acısını yaşadık. Vatan evlatlarının tarih boyunca göstermiş olduğu kararlılığa şahit olduk. 15 Temmuz milletimizin tarihi açısından dönüm noktasıydı. Küresel güçler bir plan yaptılar ve o gece planlarını uygulamaya koydular. Bu milletin evlatları bayrak, vatan ve devletin bölünmez bütünlüğü söz konusu olduğunda gösterdiği kararlılığı yine gösterdi. Vatan evlatları  Türkiye ve Orta Doğu coğrafyası için çok anlam taşıyan planı yerle bir etti. 15 Temmuz’un asıl hedef bu bölgenin yeniden planlanmasıydı. Vatan aşkıyla bu planlar yerle bir oldu. Küresel efendilere tarih boyu gösterdiğimizi yeniden gösterdik.

BU MİLLET İLEBET PAYİDAR OLACAKTIR
Bizim milletimiz vatan bütünlüğü için elinden gelen her şeyi yapar. O gece bu vatanın evlatları şehit ve gazi oldular. Tarih boyunca tüm şehit düşen ve gazi olan vatan evlatlarımızın karşısında hürmetle eğiliyorum. Coğrafya kaderdir derler, çok doğru bir söz. Bizim coğrafyamız bunu tam anlamıyla anlatıyor. Bizim milletimizin bağımsızlık aşkı devam ettiği sürece bu coğrafyadaki son millet bizim milletimiz olacaktır. Bu millet ilelebet payidar olacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.