LASTİK İŞ yılbaşı

BÜYÜKŞEHİR’DEN, ÖĞRETMEN EMEKLİSİ MUHTARLARA DUYGULANDIRAN ZİYARET

YAŞAM 27.11.2023 - 11:30, Güncelleme: 27.11.2023 - 11:30
 

BÜYÜKŞEHİR’DEN, ÖĞRETMEN EMEKLİSİ MUHTARLARA DUYGULANDIRAN ZİYARET

Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmen emeklisi İzmit Yahya Kaptan ve Karaabdülbaki mahalle muhtarını unutmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmenler İzmit Yahya Kaptan Mahalle Muhtarı Ahmet Mirzaoğlu ve Karaabdülbaki Mahalle Muhtarı Hüdayim Yıldız’ı ziyaret etti. Duygulandıran ziyaretten memnun olan muhtarlar, Başkan Büyükakın’a teşekkür etti.   ÇİÇEK VE BAŞKANIN MESAJI Muhtarlık İşleri Dairesi Muhtarlıklar Şube Müdürü Uğur Şahin, emekli öğretmenler Mirzaoğlu ve Yıldız’ı ziyaret ederek, çiçek takdim etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın selamlarını ve 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler günü kutlama mesajını ileten Şahin, Büyükşehir’in her zaman muhtarların emrinde olduğunu belirtti.   MUHTAR ÖĞRETMENLER TEŞEKKÜR ETTİ Ziyaretten dolayı duygulanan muhtarlar, bu mutlu günde kendilerini unutmayan Başkan Büyükakın’a, ince düşüncesi ve nezaketinden dolayı teşekkür etti. İzmit Yahya Kaptan Mahalle Muhtarı Ahmet Mirzaoğlu, uzun yıllar öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olduğunu ve muhtar olarak hizmetlerini sürdürdüğünü belirterek, “Bizleri bu mutlu günümüzde unutmayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir hocamıza ve Muhtarlık İşleri Dairesine şükranlarımı sunuyorum. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimize rahmet, hayatta olanlara da sağlık ve çalışma azmi diliyorum.” diye konuştu. Karaabdülbaki Mahalle Muhtarı Hüdayim Yıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öğretmen olarak 30 yıl hizmet ettim. Emekli olduktan sonra muhtar seçildim. Tahir Büyükakın Başkanımız çok ince, Kocaeli’nin tamamına her konuda yetişiyor. Kendisinden Allah razı olsun. Başkanımız hep yanımızda, bizleri unutmadı. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.  
Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmen emeklisi İzmit Yahya Kaptan ve Karaabdülbaki mahalle muhtarını unutmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmenler İzmit Yahya Kaptan Mahalle Muhtarı Ahmet Mirzaoğlu ve Karaabdülbaki Mahalle Muhtarı Hüdayim Yıldız’ı ziyaret etti. Duygulandıran ziyaretten memnun olan muhtarlar, Başkan Büyükakın’a teşekkür etti.

 

ÇİÇEK VE BAŞKANIN MESAJI

Muhtarlık İşleri Dairesi Muhtarlıklar Şube Müdürü Uğur Şahin, emekli öğretmenler Mirzaoğlu ve Yıldız’ı ziyaret ederek, çiçek takdim etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın selamlarını ve 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler günü kutlama mesajını ileten Şahin, Büyükşehir’in her zaman muhtarların emrinde olduğunu belirtti.

 

MUHTAR ÖĞRETMENLER TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten dolayı duygulanan muhtarlar, bu mutlu günde kendilerini unutmayan Başkan Büyükakın’a, ince düşüncesi ve nezaketinden dolayı teşekkür etti.

İzmit Yahya Kaptan Mahalle Muhtarı Ahmet Mirzaoğlu, uzun yıllar öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olduğunu ve muhtar olarak hizmetlerini sürdürdüğünü belirterek, “Bizleri bu mutlu günümüzde unutmayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir hocamıza ve Muhtarlık İşleri Dairesine şükranlarımı sunuyorum. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimize rahmet, hayatta olanlara da sağlık ve çalışma azmi diliyorum.” diye konuştu. Karaabdülbaki Mahalle Muhtarı Hüdayim Yıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öğretmen olarak 30 yıl hizmet ettim. Emekli olduktan sonra muhtar seçildim. Tahir Büyükakın Başkanımız çok ince, Kocaeli’nin tamamına her konuda yetişiyor. Kendisinden Allah razı olsun. Başkanımız hep yanımızda, bizleri unutmadı. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.