LASTİK İŞ yılbaşı

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI IŞIKHAN'IN KOCAELİ ZİYARETİLERİ VALİLİKLE BAŞLADI BÜYÜKŞEHİR'LE DEVAM ETTİ

SİYASET 05.08.2023 - 12:34, Güncelleme: 05.08.2023 - 17:32
 

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI IŞIKHAN'IN KOCAELİ ZİYARETİLERİ VALİLİKLE BAŞLADI BÜYÜKŞEHİR'LE DEVAM ETTİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan geldiği Kocaeli'nde bir dizi görüşme ve ziyaretlerine başladı.

İlk olarak Kocaeli Valiliğini giden Bakan Işıkhan, daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Bakan Vedat Işıkhan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcıları Hasan Aydınlık ve Gökmen Mengüç, daire başkanları tarafından karşılandı. Ziyarette Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır, AKP MKYK üyesi Davut Şiviloğlu ve AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus hazır bulundu. Başkan Büyükakın, Bakan Işıkhan’a Türkiye’nin en büyük çevre projelerinden birisi olan dip çamuru ve diğer birçok önemli proje hakkında bilgi verdi. Bakan Işıkhan da, Başkan Büyükakın’a çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Büyükakın, Bakan Işıkhan’a günün anısı adına içerisinde Kocaeli’nin sembollerinin bulunduğu tablo hediye etti. Bakan Işıkhan daha sonra fabrika ziyaretlerinde bulundu, iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Vedat Işıkhan yaptığı konuşmasındaki satır araları ise şöyle;  "Cumhurbaşkanımız çok büyük bir seçim zaferi kazandı ve bu zaferde sizlerin sergilediği çaba çok önemli. Kocaeli bizim için kale, bu kent ülkemizin lokomotifi. Bu kentin çok farklı bir dinamiği var. Sosyal politikalar başta olmak üzere Kocaeli'yi her zaman ön planda tuttuk. Kocaeli insanının çok özel bir yeri var. Dünyanın en iyi 100 limanından biri Kocaeli'de, tüm sektörlerde bu kent çok önemli roller üstleniyor. 150 milyar TL üzerinde yatırım yapılan bir şehirdeyiz. 2024 Yerel Seçimleri'ni de sizlerin gayretleriyle başarılı bir şekilde tamamlayacağız. Daha iyi bir döneme başlayacağız. 28 Mayıs'tan çok iyi bir zaferle çıktık ama son bir çabaya ihtiyacımız var. Türkiye Yüzyılı için bu çabaya ihtiyacımız var. Yerel yönetimlere Cumhurbaşkanımızın verdiği önemi biliyoruz ve buna göre çalışmalarımızı yapacağız. AK Parti olarak 'Durmak yok, yola devam' diyerek çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. İstihdam konusu bakanlığımız bünyesinde bir konu, Kocaeli'nin bu konuda payını arttırmak için çalışacağız. Teşvikler var, anlatmaya başlasam anlata anlata bitiremem. Yapacağımız iş genç kardeşlerimizin istihdama kazandırmak. Türkiye Yüzyılı misyonu çok önemli, orada istihdam, üretim, ihracat ve sonucunda büyüme var. Dokunmadığımız dezavantajı grup kalmadı ama sizlerin yapacağı çalışmalar da önemli. Sizler bizim elimiz ve ayağımızsınız. Bu dava hepimizin, Türkiye'nin davası. Gelişmiş 10 ülkenin önüne geçeceğiz ve çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakacağız. Deprem yaşadık, Allah bir daha yaşatmasın. Kocaeli'nin çok büyük desteği oldu, bu gurur sizin, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2024 Yerel Seçimleri'nde Cumhurbaşkanımıza vefa borcumuzu ödeyeceğiz, inanıyorum. Birbirimizin iyi yönlerini görelim, kötü yönleri bir yana bırakalım."   
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan geldiği Kocaeli'nde bir dizi görüşme ve ziyaretlerine başladı.

İlk olarak Kocaeli Valiliğini giden Bakan Işıkhan, daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Bakan Vedat Işıkhan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcıları Hasan Aydınlık ve Gökmen Mengüç, daire başkanları tarafından karşılandı.

Ziyarette Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır, AKP MKYK üyesi Davut Şiviloğlu ve AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus hazır bulundu.

Başkan Büyükakın, Bakan Işıkhan’a Türkiye’nin en büyük çevre projelerinden birisi olan dip çamuru ve diğer birçok önemli proje hakkında bilgi verdi. Bakan Işıkhan da, Başkan Büyükakın’a çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Büyükakın, Bakan Işıkhan’a günün anısı adına içerisinde Kocaeli’nin sembollerinin bulunduğu tablo hediye etti.

Bakan Işıkhan daha sonra fabrika ziyaretlerinde bulundu, iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.

Vedat Işıkhan yaptığı konuşmasındaki satır araları ise şöyle; 

"Cumhurbaşkanımız çok büyük bir seçim zaferi kazandı ve bu zaferde sizlerin sergilediği çaba çok önemli. Kocaeli bizim için kale, bu kent ülkemizin lokomotifi. Bu kentin çok farklı bir dinamiği var. Sosyal politikalar başta olmak üzere Kocaeli'yi her zaman ön planda tuttuk. Kocaeli insanının çok özel bir yeri var. Dünyanın en iyi 100 limanından biri Kocaeli'de, tüm sektörlerde bu kent çok önemli roller üstleniyor.

150 milyar TL üzerinde yatırım yapılan bir şehirdeyiz. 2024 Yerel Seçimleri'ni de sizlerin gayretleriyle başarılı bir şekilde tamamlayacağız. Daha iyi bir döneme başlayacağız. 28 Mayıs'tan çok iyi bir zaferle çıktık ama son bir çabaya ihtiyacımız var.

Türkiye Yüzyılı için bu çabaya ihtiyacımız var. Yerel yönetimlere Cumhurbaşkanımızın verdiği önemi biliyoruz ve buna göre çalışmalarımızı yapacağız. AK Parti olarak 'Durmak yok, yola devam' diyerek çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz.

İstihdam konusu bakanlığımız bünyesinde bir konu, Kocaeli'nin bu konuda payını arttırmak için çalışacağız. Teşvikler var, anlatmaya başlasam anlata anlata bitiremem. Yapacağımız iş genç kardeşlerimizin istihdama kazandırmak. Türkiye Yüzyılı misyonu çok önemli, orada istihdam, üretim, ihracat ve sonucunda büyüme var.

Dokunmadığımız dezavantajı grup kalmadı ama sizlerin yapacağı çalışmalar da önemli. Sizler bizim elimiz ve ayağımızsınız. Bu dava hepimizin, Türkiye'nin davası. Gelişmiş 10 ülkenin önüne geçeceğiz ve çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakacağız.

Deprem yaşadık, Allah bir daha yaşatmasın. Kocaeli'nin çok büyük desteği oldu, bu gurur sizin, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2024 Yerel Seçimleri'nde Cumhurbaşkanımıza vefa borcumuzu ödeyeceğiz, inanıyorum. Birbirimizin iyi yönlerini görelim, kötü yönleri bir yana bırakalım." 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.