LASTİK İŞ yılbaşı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A KOCAELİSPOR ATKISI!

SPOR 28.03.2024 - 18:05, Güncelleme: 28.03.2024 - 18:46
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A KOCAELİSPOR ATKISI!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bugün düzenlenen Kocaeli mitinginde açıklamalarda bulundu.

Kocaeli sahilde bulunan miting alanında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dinlemek için yaklaşık 85 bir kişi alanı doldurdu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Tahir Büyükakın, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli ilçe Belediye Başkan adayları, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Büyük Birlik Partisi Kocaeli Bölge Koordinatörü Metehan Küpçü'de alanda hazır bulundu. HODRİ MEYDAN ATKI TAKDİM ETTİ Hodri Meydan Taraftar Derneği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a atkı takdiminde bulunurken şu açıklamalarda bulundu; "Bugün, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Kocaelispor atkımızı takdim ettik.  Sayın Cumhurbaşkanımız Kocaelisporumuzu en kısa zamanda Süper Lig’de görmek istediğini, takımımızın maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağını ileterek camiamıza başarı dileklerinde bulundu." HODRİ MEYDAN'IN İFTARI CUMA GÜNÜ Öte yandan Hodri Meydan Taraftarlar Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği iftar Cuma günü  Antikkapı’da yapılacak. İftara Kocaelispor Başkanı Recep Durul, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve Kocaelisporlu futbolcular ve yeşil-siyahlı taraftarlar iftar organizasyonuna katılması bekleniyor. Dernekten yapılan açıklamada, ”Yarın her yıl düzenli olarak organize etmiş olduğumuz geleneksel iftar yemeğimiz olacaktır. Geçmişten günümüze kadar kulübümüzde görev yapmış eski başkanlarımız, eski futbolcularımız, mevcut yönetim kurulumuz, futbolcularımız, altyapı oyuncularımız ve şehrimizin önde gelen isimlerinin katılacağı iftar yemeğimize tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz” denildi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bugün düzenlenen Kocaeli mitinginde açıklamalarda bulundu.

Kocaeli sahilde bulunan miting alanında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dinlemek için yaklaşık 85 bir kişi alanı doldurdu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Tahir Büyükakın, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli ilçe Belediye Başkan adayları, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Büyük Birlik Partisi Kocaeli Bölge Koordinatörü Metehan Küpçü'de alanda hazır bulundu.

HODRİ MEYDAN ATKI TAKDİM ETTİ

Hodri Meydan Taraftar Derneği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a atkı takdiminde bulunurken şu açıklamalarda bulundu;

"Bugün, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Kocaelispor atkımızı takdim ettik. 

Sayın Cumhurbaşkanımız Kocaelisporumuzu en kısa zamanda Süper Lig’de görmek istediğini, takımımızın maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağını ileterek camiamıza başarı dileklerinde bulundu."

HODRİ MEYDAN'IN İFTARI CUMA GÜNÜ

Öte yandan Hodri Meydan Taraftarlar Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği iftar Cuma günü  Antikkapı’da yapılacak. İftara Kocaelispor Başkanı Recep Durul, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve Kocaelisporlu futbolcular ve yeşil-siyahlı taraftarlar iftar organizasyonuna katılması bekleniyor.

Dernekten yapılan açıklamada, ”Yarın her yıl düzenli olarak organize etmiş olduğumuz geleneksel iftar yemeğimiz olacaktır. Geçmişten günümüze kadar kulübümüzde görev yapmış eski başkanlarımız, eski futbolcularımız, mevcut yönetim kurulumuz, futbolcularımız, altyapı oyuncularımız ve şehrimizin önde gelen isimlerinin katılacağı iftar yemeğimize tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.