LASTİK İŞ yılbaşı

DARICA GB TEKNİK DİREKTÖRÜ GEKAS'DAN ŞOK AYRILIK!

SPOR 08.12.2023 - 20:35, Güncelleme: 08.12.2023 - 20:49
 

DARICA GB TEKNİK DİREKTÖRÜ GEKAS'DAN ŞOK AYRILIK!

TFF 3. Lig'de mücadele eden Darıca GB Sportif Direkötrü Yunan Theofanis Gekas görevinden ayrıldı. Kulüp ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Darıca Gençler Birliği, Yunan teknik adam Gekas ile yolların ayrılması şaşkınlık yarattı. Darıca GB’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;  “Kulübümüz, Futbol Direktörümüz Theofanis Gekas ve ekibiyle karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır. Theofanis Gekas ile ekibine emekleri ve çabaları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz”   Gekas önceki gün PFDK'ya sevk edilmişti. Kuşadasıspor-Darıca Gençlerbirliği A.Ş. maçında Thefanis Gekas’ın “Talimatlara aykırı hareketi” ve  "Sportmenliğe aykırı hareket" nedeniyle PFDK'ya sevkine karar verilmişti. 1,5 AY SÜRDÜ  Darıca Gençlerbirliği, teknik direktör Emre Denizli'nin ardından 20 Ekim tarihinde Theofanis Gekas ile sözleşme imzalamıştı. 1 buçuk ay sonra Darıca Gençlerbirliği Futbol Direktörü Theofanis Gekas ile de yollarını ayırmış oldu.  
TFF 3. Lig'de mücadele eden Darıca GB Sportif Direkötrü Yunan Theofanis Gekas görevinden ayrıldı. Kulüp ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Darıca Gençler Birliği, Yunan teknik adam Gekas ile yolların ayrılması şaşkınlık yarattı. Darıca GB’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

“Kulübümüz, Futbol Direktörümüz Theofanis Gekas ve ekibiyle karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır. Theofanis Gekas ile ekibine emekleri ve çabaları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz”  

Gekas önceki gün PFDK'ya sevk edilmişti. Kuşadasıspor- Darıca Gençlerbirliği A.Ş. maçında Thefanis Gekas’ın “Talimatlara aykırı hareketi” ve  "Sportmenliğe aykırı hareket" nedeniyle PFDK'ya sevkine karar verilmişti.

1,5 AY SÜRDÜ 

Darıca Gençlerbirliği, teknik direktör Emre Denizli'nin ardından 20 Ekim tarihinde Theofanis Gekas ile sözleşme imzalamıştı. 1 buçuk ay sonra Darıca Gençlerbirliği Futbol Direktörü Theofanis Gekas ile de yollarını ayırmış oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.