LASTİK İŞ yılbaşı

DERİNCE YENİKENT MAHALLESİ'NDE KONTROLLÜ KAVŞAK DÜZENLENMESİ

DERİNCE 13.12.2022 - 09:25, Güncelleme: 13.12.2022 - 09:25
 

DERİNCE YENİKENT MAHALLESİ'NDE KONTROLLÜ KAVŞAK DÜZENLENMESİ

Büyükşehir, Derince M. Akif Ersoy Caddesi ve Ertuğrul Gazi Bulvarının kesişim noktasında kontrollü kavşak ve parke bordür çalışması yapıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Derince Yenikent Mahallesinden Körfez Kent ve Körfez Asri Mezarlığına ulaşımın sağlandığı Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve Ertuğrul Gazi Bulvarının kesişim noktasındaki kontrolsüz kavşak yerine yeni bir kontrollü kavşak yapılıyor.   YAYA KALDIRIMI VE BORDÜR 500 metre uzunlukta 3 metre genişlikteki Mehmet Akif Ersoy Caddesinde parke kaldırım ve bordür imalatları yapılıyor. Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve Ertuğrul Gazi Bulvarının kesişim noktasında da kontrollü kavşak adaları oluşturularak, trafik düzenli ve güvenli hale getiriliyor. Yapılacak kavşak düzenlemesi ve kaldırım bordür çalışmalarıyla gerek yaya gerekse araç geçiş güvenliği sağlanmış olacak.
Büyükşehir, Derince M. Akif Ersoy Caddesi ve Ertuğrul Gazi Bulvarının kesişim noktasında kontrollü kavşak ve parke bordür çalışması yapıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Derince Yenikent Mahallesinden Körfez Kent ve Körfez Asri Mezarlığına ulaşımın sağlandığı Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve Ertuğrul Gazi Bulvarının kesişim noktasındaki kontrolsüz kavşak yerine yeni bir kontrollü kavşak yapılıyor.

 

YAYA KALDIRIMI VE BORDÜR

500 metre uzunlukta 3 metre genişlikteki Mehmet Akif Ersoy Caddesinde parke kaldırım ve bordür imalatları yapılıyor. Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve Ertuğrul Gazi Bulvarının kesişim noktasında da kontrollü kavşak adaları oluşturularak, trafik düzenli ve güvenli hale getiriliyor. Yapılacak kavşak düzenlemesi ve kaldırım bordür çalışmalarıyla gerek yaya gerekse araç geçiş güvenliği sağlanmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.