DERİNCE'DE ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI İFTARA KONUK OLDU

DERİNCE 08.04.2022 - 11:30, Güncelleme: 08.04.2022 - 11:30
 

DERİNCE'DE ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI İFTARA KONUK OLDU

Şehit ve gazi yakınları, Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

(İHA) - Derince İlçe Kaymakamı Meftun Dallı ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Kızıltaş, İlçe Müftüsü Mecit Amil, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, kaymakamlık daire müdürleri, şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları katıldı. İftar programının önemine değinen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve kıymetli ailelerinin her zaman yanında olmaya gayret ediyoruz. Bu cennet vatan bizlere şehitlerimiz ve gazilerimizin emanetidir. Rabbim onlardan razı olsun" dedi. Derince Kaymakamı Meftun Dallı ise "Şehit ve gazilerimizin kıymetli aileleri ve gazilerimiz bizlere emanetsiniz. Bizler bu emanetin ne kadar aziz ve kıymetli olduğunun farkındayız. Şunu bilmenizi isterim ki her an sizlerin hizmetinizdeyiz. Üzerimize düşen her ne varsa şimdiye dek olduğu gibi bundan sonra da canla başla elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" diye konuştu.
Şehit ve gazi yakınları, Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

(İHA) - Derince İlçe Kaymakamı Meftun Dallı ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Kızıltaş, İlçe Müftüsü Mecit Amil, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, kaymakamlık daire müdürleri, şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları katıldı.
İftar programının önemine değinen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve kıymetli ailelerinin her zaman yanında olmaya gayret ediyoruz. Bu cennet vatan bizlere şehitlerimiz ve gazilerimizin emanetidir. Rabbim onlardan razı olsun" dedi. Derince Kaymakamı Meftun Dallı ise "Şehit ve gazilerimizin kıymetli aileleri ve gazilerimiz bizlere emanetsiniz. Bizler bu emanetin ne kadar aziz ve kıymetli olduğunun farkındayız. Şunu bilmenizi isterim ki her an sizlerin hizmetinizdeyiz. Üzerimize düşen her ne varsa şimdiye dek olduğu gibi bundan sonra da canla başla elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.