LASTİK İŞ yılbaşı

DERİNCE'NİN ÇAMUR VE ÇUKUR İSYANI !

KOCAELİ 15.04.2022 - 23:05, Güncelleme: 15.04.2022 - 23:16
 

DERİNCE'NİN ÇAMUR VE ÇUKUR İSYANI !

Derince 60 Evler sakinleri, çamur ve çukur içindeki sokaklara adeta isyan ettiler.

Sosyal Medya da yaşadıkları sokakla ilgili bir paylaşım yapan vatandaşlar " Buraya bomba düşmedi savaş alanı değil aylardır alt yapı çalışması yapıldığı söylenen izmitin en gözde mahallelerinden olduğu soylenen 60 evlerden bir sokak koca kış çamurdan geçilmedi 2. Yaz geldi hala cadde ve sokaklar toz toprak böyle bir çalışmayı hayatımda görmedim kimseninde gördüğünü düşünmüyorum.Hizmet coktan eziyete dönüştü artık bu kadar olmaz.Bazi sokakların asfaltı hemen yapılıyor bazı sokaklar en sona kaliyor neden acaba."diye sordular. Anımsanacağı gibi, Cumhurbaşkanı Recep TAyyip Erdoğan'ın  Ak Partili belediye başkanlarına ilk talimatı  3 Ç'den milleti kurtaracaksınız.Çöp,Çukur ve Çamur'dan milleti kurtaracaksınız olmuştu.  
Derince 60 Evler sakinleri, çamur ve çukur içindeki sokaklara adeta isyan ettiler.

Sosyal Medya da yaşadıkları sokakla ilgili bir paylaşım yapan vatandaşlar " Buraya bomba düşmedi savaş alanı değil aylardır alt yapı çalışması yapıldığı söylenen izmitin en gözde mahallelerinden olduğu soylenen 60 evlerden bir sokak koca kış çamurdan geçilmedi 2. Yaz geldi hala cadde ve sokaklar toz toprak böyle bir çalışmayı hayatımda görmedim kimseninde gördüğünü düşünmüyorum.Hizmet coktan eziyete dönüştü artık bu kadar olmaz.Bazi sokakların asfaltı hemen yapılıyor bazı sokaklar en sona kaliyor neden acaba."diye sordular.

Anımsanacağı gibi, Cumhurbaşkanı Recep TAyyip Erdoğan'ın  Ak Partili belediye başkanlarına ilk talimatı  3 Ç'den milleti kurtaracaksınız.Çöp,Çukur ve Çamur'dan milleti kurtaracaksınız olmuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.