KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

DEVLET BAHÇELİ KOCAELİ'DEN MEMNUN

SİYASET 17.11.2022 - 15:21, Güncelleme: 17.11.2022 - 15:21
 

DEVLET BAHÇELİ KOCAELİ'DEN MEMNUN

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Kurt, Bahçeli’nin “Kocaeli’den çok memnunum” dediğini ifade etti

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Ankara’ya giderek Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Kurt, ziyaret sonunda Bahçeli’yle görüşmesinin içeriğine dönük bir açıklama yaptı. MHP İl Başkanı Kurt, Bahçeli’ nin Kocaeli’ye dönük memnuniyetini dile getirdiğini söyledi. İŞTE SÖYLEDİKLERİ Bahçeli’nin ifadelerini bizlerle paylaşan Kurt, “Genel Başkanımız Kocaeli’den çokj memnun. Ziyaretimizde ‘Kocaeli’de hareketlilik var. Çalışmalardan çok memnunum. Başarılarınızn devamını dilerim. Tüm teşkilata ve Kocaeli’ye selamlar’ dedi. Bahçeli’nin bu sözleri beni çok memnun etti” dedi.
MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Kurt, Bahçeli’nin “Kocaeli’den çok memnunum” dediğini ifade etti

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Ankara’ya giderek Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Kurt, ziyaret sonunda Bahçeli’yle görüşmesinin içeriğine dönük bir açıklama yaptı. MHP İl Başkanı Kurt, Bahçeli’ nin Kocaeli’ye dönük memnuniyetini dile getirdiğini söyledi.

İŞTE SÖYLEDİKLERİ
Bahçeli’nin ifadelerini bizlerle paylaşan Kurt, “Genel Başkanımız Kocaeli’den çokj memnun. Ziyaretimizde ‘Kocaeli’de hareketlilik var. Çalışmalardan çok memnunum. Başarılarınızn devamını dilerim. Tüm teşkilata ve Kocaeli’ye selamlar’ dedi. Bahçeli’nin bu sözleri beni çok memnun etti” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.