LASTİK İŞ yılbaşı

‘DEVLETİN HALKLA EN SICAK TEMAS NOKTASI’

GÜNDEM 18.10.2023 - 15:08, Güncelleme: 18.10.2023 - 15:08
 

‘DEVLETİN HALKLA EN SICAK TEMAS NOKTASI’

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile yayımladığı mesajında, “Devletin halkla en sıcak temas noktası ve en yakın seçilmiş yönetim birimi olan muhtarlarımız gören gözümüz, işiten kulağımızdır” dedi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Vali Yavuz mesajında, “Muhtar ve muhtarlık kavramları, 1829’dan bugüne kadar varlığını sürdürmüş ve aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip olmuştur. Dеmоkrаsi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Devletin halkla en sıcak temas noktası ve en yakın seçilmiş yönetim birimi olan muhtarlarımız gören gözümüz, işiten kulağımızdır. Bu önemli misyon ve fonksiyonları, özellikle de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara ve muhtarlık müessesine verdiği önem ve kazandırdığı özellikler vesilesiyle her kademedeki kamu kurum ve kuruluşlarında daha çok saygı gören ve talepleri daha özenle değerlendirilen kişiler olmuşlardır” dedi. ‘GEREKEN DESTEĞİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ’ Sözlerine devam eden Vali Yavuz, “Mevcut her türlü sorunun çözümünde ve taleplerin yerine getirilmesinde ter akıtan, vatandaşın derdiyle dertlenen, her türlü şer odaklarına karşı daima devletinin yanında yer alan muhtarlarımız, yaptıkları bu fedakâr çalışmalarla her türlü takdiri hak etmektedir. Her daim bir arada olduğumuz, sıkça gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde talep ve beklentilerini dinleyip, çözüm yolları üretmeye gayret gösterdiğimiz muhtarlarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle muhtarlarımıza yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Şehrimizde görev yapmış ve ebediyete irtihal etmiş olan muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, geçmişte devletimize muhtar olarak hizmet etmiş olanlara ve şu anda aktif görevde bulunan bütün muhtarlarımıza sağlık ve selamet diliyor, ′Muhtarlar Günü′nü en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile yayımladığı mesajında, “Devletin halkla en sıcak temas noktası ve en yakın seçilmiş yönetim birimi olan muhtarlarımız gören gözümüz, işiten kulağımızdır” dedi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Vali Yavuz mesajında, “Muhtar ve muhtarlık kavramları, 1829’dan bugüne kadar varlığını sürdürmüş ve aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip olmuştur. Dеmоkrаsi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Devletin halkla en sıcak temas noktası ve en yakın seçilmiş yönetim birimi olan muhtarlarımız gören gözümüz, işiten kulağımızdır. Bu önemli misyon ve fonksiyonları, özellikle de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara ve muhtarlık müessesine verdiği önem ve kazandırdığı özellikler vesilesiyle her kademedeki kamu kurum ve kuruluşlarında daha çok saygı gören ve talepleri daha özenle değerlendirilen kişiler olmuşlardır” dedi.

‘GEREKEN DESTEĞİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Sözlerine devam eden Vali Yavuz, “Mevcut her türlü sorunun çözümünde ve taleplerin yerine getirilmesinde ter akıtan, vatandaşın derdiyle dertlenen, her türlü şer odaklarına karşı daima devletinin yanında yer alan muhtarlarımız, yaptıkları bu fedakâr çalışmalarla her türlü takdiri hak etmektedir. Her daim bir arada olduğumuz, sıkça gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde talep ve beklentilerini dinleyip, çözüm yolları üretmeye gayret gösterdiğimiz muhtarlarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle muhtarlarımıza yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Şehrimizde görev yapmış ve ebediyete irtihal etmiş olan muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, geçmişte devletimize muhtar olarak hizmet etmiş olanlara ve şu anda aktif görevde bulunan bütün muhtarlarımıza sağlık ve selamet diliyor, ′Muhtarlar Günü′nü en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.