LASTİK İŞ yılbaşı

DEVRE ARASI GÖLCÜKSPOR'DAN HAZIRLIK MAÇI!

SPOR 18.01.2024 - 18:40, Güncelleme: 18.01.2024 - 18:40
 

DEVRE ARASI GÖLCÜKSPOR'DAN HAZIRLIK MAÇI!

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup'da mücadele eden Gölcükspor, Antalya’daki devre arası kampında ilk hazırlık maçını Manavgat Belediyespor ile 1-1'lik skorla berabere kaldı.

Gölcükspor, devre arasının ilk maçında ise Manavgat Belediyespor ile karşılaştı.  Maçı yeni transfer Oktay Pop da izledi. Karşılaşmanın ilk yarısında Gölcükspor 20.dakikada ise yeni transfer Enes Ocak’ın golü ile 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda ise Manavgat Belediyespor 30.dakikada Serkan’ın penaltı golü ile skoru 1-1 yaptı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında ise karşılıklı ataklar ile ilk yarı sona erdi. Müsabakanın ikinci yarısında Kırmızı Siyahlılar oyunun üstünlüğü ile geliştirdiği ataklar ile skorun dengesini bozmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.  65.dakikadan sonra Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner alt yapıdan gelen gençlerin tamamına müsabaka içerisinde süre verdi. Gençlerin performansları ise dikkat çekti. Müsabakada ise 1-1'lik skorla berabere bitti. 
Bölgesel Amatör Lig 2.Grup'da mücadele eden Gölcükspor, Antalya’daki devre arası kampında ilk hazırlık maçını Manavgat Belediyespor ile 1-1'lik skorla berabere kaldı.

Gölcükspor, devre arasının ilk maçında ise Manavgat Belediyespor ile karşılaştı.  Maçı yeni transfer Oktay Pop da izledi.

Karşılaşmanın ilk yarısında Gölcükspor 20.dakikada ise yeni transfer Enes Ocak’ın golü ile 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda ise Manavgat Belediyespor 30.dakikada Serkan’ın penaltı golü ile skoru 1-1 yaptı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında ise karşılıklı ataklar ile ilk yarı sona erdi. Müsabakanın ikinci yarısında Kırmızı Siyahlılar oyunun üstünlüğü ile geliştirdiği ataklar ile skorun dengesini bozmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. 

65.dakikadan sonra Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner alt yapıdan gelen gençlerin tamamına müsabaka içerisinde süre verdi. Gençlerin performansları ise dikkat çekti. Müsabakada ise 1-1'lik skorla berabere bitti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.