LASTİK İŞ yılbaşı

ELLİBEŞ VE YILMAZ'DAN STK'LARA ZİYARET

SİYASET 04.03.2022 - 11:50, Güncelleme: 04.03.2022 - 11:50
 

ELLİBEŞ VE YILMAZ'DAN STK'LARA ZİYARET

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, kongrelerini tamamlayan oda ve sendikalara hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu

STK’LARI İHMAL ETMİYOR AK Parti  Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, her fırsatta sivil toplum kuruluşlarının önemini dile getiriyor. Sivil Toplum Kuruluşlarıyla aralarındaki güçlü bağa dikkat çekiyor. Ellibeş, önceki gün Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’le birlikte sık sık bir araya geldiği bazı oda ve sendika başkanlarıyla bu kez kongrelerini tamamladıkları için hayırlı olsun ziyareti nedeniyle bir araya geldi. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş, Lastik-İş Kocaeli Şube Başkanı Akın Giray, Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı İsmail Şalgam ile Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı İrfan Calap’ı makamlarında ziyaret ederek, yeni dönemde başarılarının devamını diledi. Ellibeş, “Sivil Toplum Kuruluşlarımızı devletimizin ve demokrasimizin tamamlayıcı unsurları olarak kabul ediyoruz. Bu nedenle aramızda daima güçlü bir bağ olmasını önemsiyoruz. Kongreler her sivil toplum kuruluşu için yeni bir sürecin başlangıcıdır. Bu yeni dönemin her birine ayrı ayrı hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, kongrelerini tamamlayan oda ve sendikalara hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu

style="font-size:20px">STK’LARI İHMAL ETMİYOR

style="font-size:20px">AK Parti  Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, her fırsatta sivil toplum kuruluşlarının önemini dile getiriyor. Sivil Toplum Kuruluşlarıyla aralarındaki güçlü bağa dikkat çekiyor. Ellibeş, önceki gün Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’le birlikte sık sık bir araya geldiği bazı oda ve sendika başkanlarıyla bu kez kongrelerini tamamladıkları için hayırlı olsun ziyareti nedeniyle bir araya geldi.

style="font-size:20px"> class="swipe" href="https://demokratkocaeli.com/sites/1009/uploads/2022/03/04/whatsapp-image-2022-03-04-at-102533-1.jpeg?" style="margin: 0px; padding: 0px; list-style-type: none; outline-width: 0px; box-sizing: border-box; position: relative; text-decoration-line: none; color: rgb(62, 62, 62); display: block;"> src="https://demokratkocaeli.com/sites/1009/uploads/2022/03/04/large/whatsapp-image-2022-03-04-at-102533-1.jpeg?" style="border:0px; box-sizing:border-box; display:block; font-size:0px; list-style-type:none; margin:0px; outline-width:0px; padding:0px; position:relative; width:419.297px" />

style="font-size:20px">Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş, Lastik-İş Kocaeli Şube Başkanı Akın Giray, Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı İsmail Şalgam ile Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı İrfan Calap’ı makamlarında ziyaret ederek, yeni dönemde başarılarının devamını diledi. Ellibeş, “Sivil Toplum Kuruluşlarımızı devletimizin ve demokrasimizin tamamlayıcı unsurları olarak kabul ediyoruz. Bu nedenle aramızda daima güçlü bir bağ olmasını önemsiyoruz. Kongreler her sivil toplum kuruluşu için yeni bir sürecin başlangıcıdır. Bu yeni dönemin her birine ayrı ayrı hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.