KBB hat 41

ELLİBEŞ: YILDIRM'A YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

GÜNDEM 06.09.2022 - 13:35, Güncelleme: 06.09.2022 - 13:35
 

ELLİBEŞ: YILDIRM'A YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanımız Sayın İsmail Yıldırım’a yönelik saldırı hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’in, Karamürsel Belediye Başkanımız Sayın İsmail Yıldırım’a yönelik saldırı hakkındaki açıklaması: “İsmail Yıldırım, çok sevilen, başarılı bir belediye başkanımızdır. Yaşadığı olayın etkisiyle serzenişte bulunmuştur. Ancak ne bizim Belediye Başkanımıza olan sevgimiz, ne de kendisinin partisine olan bağlılığını bu olayın yıkması mümkün değildir. Bu tür olaylarda bilgi akışında bir daha sıkıntı yaşanmaması hususunda arkadaşlarımızın daha dikkatli olmalarını kendilerine belirttik. Diğer taraftan, yaşanan olay hepimizi derinden üzmüştür. Belediye Başkanımıza ve kıymetli ailesine yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Emniyet güçlerimize güvenimiz tamdır. Bu olayın biran önce aydınlatılıp, gereğinin yapılacağından şüphe duymuyoruz.”
AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanımız Sayın İsmail Yıldırım’a yönelik saldırı hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’in, Karamürsel Belediye Başkanımız Sayın İsmail Yıldırım’a yönelik saldırı hakkındaki açıklaması:

“İsmail Yıldırım, çok sevilen, başarılı bir belediye başkanımızdır. Yaşadığı olayın etkisiyle serzenişte bulunmuştur. Ancak ne bizim Belediye Başkanımıza olan sevgimiz, ne de kendisinin partisine olan bağlılığını bu olayın yıkması mümkün değildir.
Bu tür olaylarda bilgi akışında bir daha sıkıntı yaşanmaması hususunda arkadaşlarımızın daha dikkatli olmalarını kendilerine belirttik.
Diğer taraftan, yaşanan olay hepimizi derinden üzmüştür. Belediye Başkanımıza ve kıymetli ailesine yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz.
Emniyet güçlerimize güvenimiz tamdır. Bu olayın biran önce aydınlatılıp, gereğinin yapılacağından şüphe duymuyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.