LASTİK İŞ havuz

EMEKLİ İKRAMİYESİNE ZAM VAR MI ? İŞTE DETAYLAR !..

EKONOMİ 09.03.2025 - 11:34, Güncelleme: 09.03.2025 - 11:43
 

EMEKLİ İKRAMİYESİNE ZAM VAR MI ? İŞTE DETAYLAR !..

Emekli ikramiyesi için kritik gün yarın! Ne kadar olması bekleniyor?

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte 16.6 milyon emekliyi ikramiye ödemesi heyecanı sardı. Emekli ikramiyesine zammı heyecanla bekleyen emekli için son dönemece girildi. Peki ne kadar olması bekleniyor? İşte detaylar…   Emekli ikramiyesine yapılacak zamma ilişkin olarak son viraja girildi. Yarın açıklanması beklenen ikramiyenin bin liralık artışla 4 bin lira olacağı belirtiliyor. AK Parti kaynaklarının verdiği bilgiye göre emekli zammı için önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurmaylarına "Zam verilsin, ne kadar olacağı konusunda ekonomik dengelere bakıp çalışın" talimatı verdi. AKP kurmayları Cumhurbaşkanı Yardımcı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında perşembe akşamı toplandı. Sabah'ta yer alan habere göre, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AKP Grup Başkanı Abdullah Güler ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan katıldığı toplantıda ekonomi bürokratları ikramiyede gerçekleştirilecek artışın bütçeye getireceği ek maliyete ilişkin etki analizini ortaya koydu. Toplantıda yapılan müzakereler sonrası 1000 TL'lik zam alternatifi ağırlık kazandı. AK Parti kurmayları zam oranının 750 ile 1000 TL alternatifi üzerinde yoğunlaştığını bildirdi.  
Emekli ikramiyesi için kritik gün yarın! Ne kadar olması bekleniyor?

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte 16.6 milyon emekliyi ikramiye ödemesi heyecanı sardı. Emekli ikramiyesine zammı heyecanla bekleyen emekli için son dönemece girildi. Peki ne kadar olması bekleniyor? İşte detaylar…
 

Emekli ikramiyesine yapılacak zamma ilişkin olarak son viraja girildi. Yarın açıklanması beklenen ikramiyenin bin liralık artışla 4 bin lira olacağı belirtiliyor.

AK Parti kaynaklarının verdiği bilgiye göre emekli zammı için önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurmaylarına "Zam verilsin, ne kadar olacağı konusunda ekonomik dengelere bakıp çalışın" talimatı verdi. AKP kurmayları Cumhurbaşkanı Yardımcı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında perşembe akşamı toplandı.

Sabah'ta yer alan habere göre, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AKP Grup Başkanı Abdullah Güler ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan katıldığı toplantıda ekonomi bürokratları ikramiyede gerçekleştirilecek artışın bütçeye getireceği ek maliyete ilişkin etki analizini ortaya koydu.

Toplantıda yapılan müzakereler sonrası 1000 TL'lik zam alternatifi ağırlık kazandı. AK Parti kurmayları zam oranının 750 ile 1000 TL alternatifi üzerinde yoğunlaştığını bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.