LASTİK İŞ havuz

EMİR ORTAKAYA'DAN KOCAELİSPOR'A VEDA!

SPOR 27.05.2024 - 17:40, Güncelleme: 27.05.2024 - 19:47
 

EMİR ORTAKAYA'DAN KOCAELİSPOR'A VEDA!

Kocaelispor'da bu sezon gösterdiği performans ile taraftarın beğenisini kazanan 19 yaşındaki genç stoper Emir Ortakaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Kocaelispor'a veda etti.

Sezon başında Fenerbahçe’den kiralanan ve forma giydiği 31 maçta 3 gol 2 asistlik katkısının yanı sıra  yeşil-siyahlı taraftarların gönlünü kazanan Emir Ortakaya, Kocaelispor camiasına veda etti.  Emir, Kocaelispor taraftarlarına şöyle veda etti;“Koca bir sene, karşılıksız destek ve sevgi. Büyük hedeflerle yola çıktığımız bir sezonda, taraftarımızın da desteğiyle çok mutlu günler geçirdim. Edindiğim tecrübeler ve de Kocaelispor taraftarının sevgisiyle buradaki hikayemin sonuna geliyorum. Her şey için teşekkürler.” EMİR ORTAKAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ, HANGİ TAKIMLARDA OYNADI? Emir Ortakaya  22 Haziran 2004, Ankara doğumlu, Türk profesyonel futbolcudur. Stoper mevkiinde oynamaktadır. 2023-2024 szeonunda 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor forması giydi.Emir Ortakaya futbol kariyerine, doğduğu şehrin takımı olan Gençlerbirliği'nde başladı. Ağustos 2020'de Gençlerbirliği'nin U-19 takımına yükseldi. Aynı sezon, U-19 Süper Ligi'nde 14 maça çıktı. 10 Ağustos 2021'de Barış Alıcı transferi karşılığında Fenerbahçe'ye takaslandı. 10 Ağustos 2021'de Fenerbahçe'nin U-19 takımına transfer oldu. Fenerbahçe formasıyla U-19 Süper Ligi'nde 28 maça çıktı ve 3 gol kaydetti. Sezon sonunda 1. Lig ekibi Göztepe'ye kiralandı. 3 Ağustos 2022'de Göztepe ile 1 yıllık kiralık sözleşmesi imzaladı. 14 Ağustos'ta Göztepe formasıyla 1. Lig'deki ilk maçına Sakaryaspor karşısında çıktı. Ligdeki ilk hafta maçından itibaren düzenli bir şekilde ilk 11 oyuncusu oldu ve çoğu maçta 90 dakika sahada kaldı. 16 Mayıs 2023'te Çaykur Rizespor ile 3-3 berabere kaldıkları karşılaşmada kariyerindeki ilk golünü attı.  
Kocaelispor'da bu sezon gösterdiği performans ile taraftarın beğenisini kazanan 19 yaşındaki genç stoper Emir Ortakaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Kocaelispor'a veda etti.

Sezon başında Fenerbahçe’den kiralanan ve forma giydiği 31 maçta 3 gol 2 asistlik katkısının yanı sıra  yeşil-siyahlı taraftarların gönlünü kazanan Emir Ortakaya, Kocaelispor camiasına veda etti. 

Emir, Kocaelispor taraftarlarına şöyle veda etti;“Koca bir sene, karşılıksız destek ve sevgi. Büyük hedeflerle yola çıktığımız bir sezonda, taraftarımızın da desteğiyle çok mutlu günler geçirdim. Edindiğim tecrübeler ve de Kocaelispor taraftarının sevgisiyle buradaki hikayemin sonuna geliyorum. Her şey için teşekkürler.”

EMİR ORTAKAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ, HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Emir Ortakaya  22 Haziran 2004, Ankara doğumlu, Türk profesyonel futbolcudur. Stoper mevkiinde oynamaktadır. 2023-2024 szeonunda 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor forması giydi. Emir Ortakaya futbol kariyerine, doğduğu şehrin takımı olan Gençlerbirliği'nde başladı. Ağustos 2020'de Gençlerbirliği'nin U-19 takımına yükseldi. Aynı sezon, U-19 Süper Ligi'nde 14 maça çıktı. 10 Ağustos 2021'de Barış Alıcı transferi karşılığında Fenerbahçe'ye takaslandı. 10 Ağustos 2021'de Fenerbahçe'nin U-19 takımına transfer oldu. Fenerbahçe formasıyla U-19 Süper Ligi'nde 28 maça çıktı ve 3 gol kaydetti. Sezon sonunda 1. Lig ekibi Göztepe'ye kiralandı. 3 Ağustos 2022'de Göztepe ile 1 yıllık kiralık sözleşmesi imzaladı. 14 Ağustos'ta Göztepe formasıyla 1. Lig'deki ilk maçına Sakaryaspor karşısında çıktı. Ligdeki ilk hafta maçından itibaren düzenli bir şekilde ilk 11 oyuncusu oldu ve çoğu maçta 90 dakika sahada kaldı. 16 Mayıs 2023'te Çaykur Rizespor ile 3-3 berabere kaldıkları karşılaşmada kariyerindeki ilk golünü attı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.