LASTİK İŞ yılbaşı

ENGİN KOYUN SON SÖZÜNÜ SÖYLEDİ!

ASAYİŞ 16.03.2024 - 20:53, Güncelleme: 16.03.2024 - 20:55
 

ENGİN KOYUN SON SÖZÜNÜ SÖYLEDİ!

Gençlerbirliği maçının ardından çileden çıkan taraftarın 'Acil koltuğu bırak' çağrısına Engin Koyun görevi bırakıp bırakmayacağına ilişkin sözünü söyledi.

Trendyol 1.Lig’de zirve yarışından her geçen hafta uzaklaşan ve Süper Lig yolunda hedeflerini zora sokan Kocaelispor’da taraftar grubu Hodri Meydan, kulüp başkanı Engin Koyun’a "Acilen koltuğu bırak" çağrısı yaptı. Engin Koyun, Ankara deplasmanından döner dönmez yinelenen istifa çağrısı üzerine ajanslara  ve bazı yerel gazetelere açıklama yaptı. Koyun, “Bırakıyorum” dedi. Kocaelispor’da Koyun’un görevi bırakmasının ardından mevcut başkan vekili Recep Durul ile sezon sonuna kadar devam edilecek. Bu arada Engin Koyun, Gençlerbirliği yenilgisinin ardından yönetim kuruluna da, “Yoruldum, yıprandım” diyerek görev bırakma isteğini iletti.  Hafta içi yapılacak olan yönetim kurulunda kararın alınması bekleniyor. Kamuoyuna resmi olarak açıklama yapılmasının ardından,  Yeşil siyahlılarda Başkan Engin Koyun’un yerine göreve Başkanvekili Recep Durul devam edecek.
Gençlerbirliği maçının ardından çileden çıkan taraftarın 'Acil koltuğu bırak' çağrısına Engin Koyun görevi bırakıp bırakmayacağına ilişkin sözünü söyledi.

Trendyol 1.Lig’de zirve yarışından her geçen hafta uzaklaşan ve Süper Lig yolunda hedeflerini zora sokan Kocaelispor’da taraftar grubu Hodri Meydan, kulüp başkanı Engin Koyun’a "Acilen koltuğu bırak" çağrısı yaptı.

Engin Koyun, Ankara deplasmanından döner dönmez yinelenen istifa çağrısı üzerine ajanslara  ve bazı yerel gazetelere açıklama yaptı. Koyun, “Bırakıyorum” dedi. Kocaelispor’da Koyun’un görevi bırakmasının ardından mevcut başkan vekili Recep Durul ile sezon sonuna kadar devam edilecek.

Bu arada Engin Koyun, Gençlerbirliği yenilgisinin ardından yönetim kuruluna da, “Yoruldum, yıprandım” diyerek görev bırakma isteğini iletti.  Hafta içi yapılacak olan yönetim kurulunda kararın alınması bekleniyor.

Kamuoyuna resmi olarak açıklama yapılmasının ardından,  Yeşil siyahlılarda Başkan Engin Koyun’un yerine göreve Başkanvekili Recep Durul devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.