LASTİK İŞ yılbaşı

FENERBAHÇE SÜPER KUPA FİNALİNDE SAHADAN ÇEKİLDİ

SPOR 07.04.2024 - 21:41, Güncelleme: 07.04.2024 - 22:00
 

FENERBAHÇE SÜPER KUPA FİNALİNDE SAHADAN ÇEKİLDİ

Fenerbahçe, Şanlıurfa'daki Süper Kupa maçında Galatasaray'ın karşısına U19 takımıyla sahaya çıktı. Sarı lacivertliler, Galatasaray'ın golü sonrası sahadan çekildi.

Trendyol Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın kazananı Fenerbahçe, 2023 Turkcell Süper Kupa final maçında karşı karşıya geldi. Mücadelenin 1. dakikasında sarı-kırmızılılar Mauro Icardi'nin golüyle 1-0 öne geçti. U19 takımı oyuncuları saha kenarından antrenör Murat Zeki Göle'den gelen talimat ile golü yedikten sonra santra yapmayıp oyunu yeniden başlatmazken soyun odasına yöneldiler. Maçın hakemi Volkan Bayarslan ve yardımcıları bir müddet bekleyip Fenerbahçe'nin geri gelmeyeceğine emin olduktan sonra maçı 4. dakika tatil etti. Bu kararın ardından Galatasaraylı oyuncular kutlamalara başlayıp taraftarları ile sevinç yaşadı. Karşılaşma ile ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu ve kurulları verecek. Süper Kupa'yla ilgili son kararı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) verecek. (Fotomaç)
Fenerbahçe, Şanlıurfa'daki Süper Kupa maçında Galatasaray'ın karşısına U19 takımıyla sahaya çıktı. Sarı lacivertliler, Galatasaray'ın golü sonrası sahadan çekildi.

Trendyol Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın kazananı Fenerbahçe, 2023 Turkcell Süper Kupa final maçında karşı karşıya geldi. Mücadelenin 1. dakikasında sarı-kırmızılılar Mauro Icardi'nin golüyle 1-0 öne geçti.

U19 takımı oyuncuları saha kenarından antrenör Murat Zeki Göle'den gelen talimat ile golü yedikten sonra santra yapmayıp oyunu yeniden başlatmazken soyun odasına yöneldiler. Maçın hakemi Volkan Bayarslan ve yardımcıları bir müddet bekleyip Fenerbahçe'nin geri gelmeyeceğine emin olduktan sonra maçı 4. dakika tatil etti. Bu kararın ardından Galatasaraylı oyuncular kutlamalara başlayıp taraftarları ile sevinç yaşadı. Karşılaşma ile ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu ve kurulları verecek.

Süper Kupa'yla ilgili son kararı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) verecek. (Fotomaç)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.