LASTİK İŞ yılbaşı

FUTBOL SEVERLERİ SEVİNDİRECEK GELİŞME!

SPOR 26.11.2023 - 13:39, Güncelleme: 26.11.2023 - 13:44
 

FUTBOL SEVERLERİ SEVİNDİRECEK GELİŞME!

Süper Lig için istenen rakamı verecek bir yayıncı henüz bulunamadı. Futbol severleri, yakından ilgilendiren gelişmelerde son durum...

Yeni gelişmeler, maçların gelecek sezon şifresiz TRT'den yayımlanma ihtimalini ortaya koydu.  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Kulüpler Birliği'nin kurduğu komisyon bir süredir yayıncı kuruluş arıyor. Son olarak 2022'de Süper Ligin maç yayınını 1. Lig maçlarıyla beraber 2 yıllığına uzatan BeinSports, teşekkür etti. Kenara çekilerek, "Bundan sonra yokuz. Herkes yoluna" dedi. 2022'de 2.2 milyar TL'ye (yaklaşık 132 milyon dolar) olan anlaşma bugünün kuruyla 75 milyon dolara kadar düştü. BeinSports "anlaşma anlaşmadır" dedi. 2.2 milyar TL'ye tek kuruş zam yapmadı. TFF ve Kulüpler Birliği'nin kurduğu komisyon 150 milyon dolar karşılığı olan yaklaşık 4.35 milyar TL verecek bir yayıncı bulmayı amaçlıyor. Herhangi bir yayıncı bulmak bir yana dursun, BeinSports'un şu anda ödediği 75 milyon doları verecek bir takımda çıkmadı. Şu an için maç yayınlarının TRT'den şifresiz olarak yayınlanması opsiyon olarak ortaya çıktı.
Süper Lig için istenen rakamı verecek bir yayıncı henüz bulunamadı. Futbol severleri, yakından ilgilendiren gelişmelerde son durum...

Yeni gelişmeler, maçların gelecek sezon şifresiz TRT'den yayımlanma ihtimalini ortaya koydu. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Kulüpler Birliği'nin kurduğu komisyon bir süredir yayıncı kuruluş arıyor. Son olarak 2022'de Süper Ligin maç yayınını 1. Lig maçlarıyla beraber 2 yıllığına uzatan BeinSports, teşekkür etti. Kenara çekilerek, "Bundan sonra yokuz. Herkes yoluna" dedi.

2022'de 2.2 milyar TL'ye (yaklaşık 132 milyon dolar) olan anlaşma bugünün kuruyla 75 milyon dolara kadar düştü. BeinSports "anlaşma anlaşmadır" dedi. 2.2 milyar TL'ye tek kuruş zam yapmadı.

TFF ve Kulüpler Birliği'nin kurduğu komisyon 150 milyon dolar karşılığı olan yaklaşık 4.35 milyar TL verecek bir yayıncı bulmayı amaçlıyor. Herhangi bir yayıncı bulmak bir yana dursun, BeinSports'un şu anda ödediği 75 milyon doları verecek bir takımda çıkmadı.

Şu an için maç yayınlarının TRT'den şifresiz olarak yayınlanması opsiyon olarak ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.