LASTİK İŞ yılbaşı

FUTBOLCUDAN HAKEME KIRMIZI KART DAYAĞI!

SPOR 21.01.2024 - 13:44, Güncelleme: 21.01.2024 - 14:19
 

FUTBOLCUDAN HAKEME KIRMIZI KART DAYAĞI!

Süper Amatör Lig’de lider Bağdatspor ile Güneşspor arasında Avni Kalkavan Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 90+1’inci dakikasında hakeme yapılan saldırı yüzünden maç iptal edildi.

Şampiyonluk mücadelesi veren Bağdatspor ile ligde kalma mücadelesi veren Kocaeli Güneşspor, Avni Kalkavan Stadı’nda karşılaştı. İlk yarısı 0-0 biten maçta 90+1’de Bağdatspor, Emir Karaaslaner’in düşürülmesiyle penaltı kazandı. Penaltı pozisyonundan sonra Güneşsporlu oyuncuların yoğun itirazı oldu. Maçın hakemi Güneşspor’dan  Bilal Özkan’a kırmızı kart gösterdi. Güneşsporlu yöneticiler, teknik ekip ve futbolcular bu karar tepki gösterdi..Kırmızı kart gören Bilal Özkan, hakem Gökhan Koç’a kafa attı.  Yere düşen hakem Gökhan Koç, soyunma odasına gidip, maçı tatil ettiğini açıkladı.
Süper Amatör Lig’de lider Bağdatspor ile Güneşspor arasında Avni Kalkavan Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 90+1’inci dakikasında hakeme yapılan saldırı yüzünden maç iptal edildi.

Şampiyonluk mücadelesi veren Bağdatspor ile ligde kalma mücadelesi veren Kocaeli Güneşspor, Avni Kalkavan Stadı’nda karşılaştı.

İlk yarısı 0-0 biten maçta 90+1’de Bağdatspor, Emir Karaaslaner’in düşürülmesiyle penaltı kazandı. Penaltı pozisyonundan sonra Güneşsporlu oyuncuların yoğun itirazı oldu. Maçın hakemi Güneşspor’dan  Bilal Özkan’a kırmızı kart gösterdi. Güneşsporlu yöneticiler, teknik ekip ve futbolcular bu karar tepki gösterdi.. Kırmızı kart gören Bilal Özkan, hakem Gökhan Koç’a kafa attı. 

Yere düşen hakem Gökhan Koç, soyunma odasına gidip, maçı tatil ettiğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.