LASTİK İŞ yılbaşı

GEBZE PELİTLİ KÖYÜNDE YANGIN! ALEVLER ORMANA SIÇRADI

KOCAELİ 23.09.2023 - 16:40, Güncelleme: 23.09.2023 - 16:48
 

GEBZE PELİTLİ KÖYÜNDE YANGIN! ALEVLER ORMANA SIÇRADI

Gebze Pelitli köyünde otluk alanda başlayan yangın rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçradı.

Gebze Pelitli Mahallesi’nde kuruyan otların tutuşması sonucu çıkan yangın ormana sıçradı. Bölgeye gelen itfaiye ve orman ekipleri yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede büyürken bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Orman yangınına Gebze dışında çevre ilçelerden de takviye ekipler istendi. Bölgede bir kaç  kaplumbağanın telef olduğu görüldü. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz sosyal medyadan paylaşımda bulunarak, yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Vali Yavuz, “Gebze Pelitli Mahallesi’nde çıkan orman yangını karadan ve havadan müdahale sonucu kontrol altına alınmıştır. Emeği geçen herkese çok ederim” dedi.    
Gebze Pelitli köyünde otluk alanda başlayan yangın rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçradı.

Gebze Pelitli Mahallesi’nde kuruyan otların tutuşması sonucu çıkan yangın ormana sıçradı. Bölgeye gelen itfaiye ve orman ekipleri yangına müdahale etti.

Yangın kısa sürede büyürken bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Orman yangınına Gebze dışında çevre ilçelerden de takviye ekipler istendi. Bölgede bir kaç  kaplumbağanın telef olduğu görüldü.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz sosyal medyadan paylaşımda bulunarak, yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Vali Yavuz, “ Gebze Pelitli Mahallesi’nde çıkan orman yangını karadan ve havadan müdahale sonucu kontrol altına alınmıştır. Emeği geçen herkese çok ederim” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.