LASTİK İŞ yılbaşı

GEBZE'DEKİ TÜBİTAK'IN ORMANLIK ALANINDA YANGIN!

GÜNDEM 17.08.2023 - 17:49, Güncelleme: 17.08.2023 - 23:54
 

GEBZE'DEKİ TÜBİTAK'IN ORMANLIK ALANINDA YANGIN!

Son Dakika...Gebze TÜBİTAK'ta bulunan ormanlık alanda yangın çıktı.

Yangın, 16.45 sıralarında Gebze'de bulunan Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) ormanlık alanında nedeni bilinmeyen şekilde yangın çıktı. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine Gebze, Darıca ve Dilovası ilçeleri başta olmak üzere, birçok ilçeden itfaiye, orman ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine çok sayıda, itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz yangını haber alır almaz hemen ekiplerin sevk edildiğini ve havadan da helikopter desteği ile müdahele ettiklerini söyledi.    
Son Dakika...Gebze TÜBİTAK'ta bulunan ormanlık alanda yangın çıktı.

Yangın, 16.45 sıralarında Gebze'de bulunan Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) ormanlık alanında nedeni bilinmeyen şekilde yangın çıktı.

Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine Gebze, Darıca ve Dilovası ilçeleri başta olmak üzere, birçok ilçeden itfaiye, orman ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine çok sayıda, itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz yangını haber alır almaz hemen ekiplerin sevk edildiğini ve havadan da helikopter desteği ile müdahele ettiklerini söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.