LASTİK İŞ yılbaşı

GEBZESPOR'A YENİ TEKNİK DİREKTÖR!

SPOR 06.03.2024 - 14:20, Güncelleme: 06.03.2024 - 14:23
 

GEBZESPOR'A YENİ TEKNİK DİREKTÖR!

Gebzespor teknik direktör Özgür Vurur’un ayrılmasından sonra BAL’da Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ni şampiyon yapan Sertaç Gezer ile anlaştı.

Gebzespor yeni teknik direktörü sosyal medya hesabından duyurdu. Yönetim, "2022 -2023 sezonunda takımına Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu yaşatmış Sertaç Gezer hocamız ile anlaştık. Yolun sonu şampiyonluk" ifadelerini kullandı. SERTAÇ GEZER KİMDİR? Futbolculuk kariyerinden Ankara Demirspor, Karsspor ve Giresunspor takımlarında forma giyen Sertaç Gezer, teknik adam olarak Keçiörengücü ve Ankaraspor altyapısında göreve başladı. Sertaç Gezer, BAL’da Ankara Çubukspor, Amasya FK ve Tavşanlı Linyitspor takımlarını çalıştırdı. Geçen yıl BAL’da Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kulübü ile şampiyonluk sevinci yaşadı. 3.Lig’de de bu takımla sezona başladı, 23 Ocak’ta görevinden ayrıldı.
Gebzespor teknik direktör Özgür Vurur’un ayrılmasından sonra BAL’da Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ni şampiyon yapan Sertaç Gezer ile anlaştı.

Gebzespor yeni teknik direktörü sosyal medya hesabından duyurdu.

Yönetim, "2022 -2023 sezonunda takımına Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu yaşatmış Sertaç Gezer hocamız ile anlaştık. Yolun sonu şampiyonluk" ifadelerini kullandı.

SERTAÇ GEZER KİMDİR?

Futbolculuk kariyerinden Ankara Demirspor, Karsspor ve Giresunspor takımlarında forma giyen Sertaç Gezer, teknik adam olarak Keçiörengücü ve Ankaraspor altyapısında göreve başladı. Sertaç Gezer, BAL’da Ankara Çubukspor, Amasya FK ve Tavşanlı Linyitspor takımlarını çalıştırdı. Geçen yıl BAL’da Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kulübü ile şampiyonluk sevinci yaşadı. 3.Lig’de de bu takımla sezona başladı, 23 Ocak’ta görevinden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.