LASTİK İŞ yılbaşı

GEBZESPOR'DA FLAŞ TRANSFER!

SPOR 09.11.2023 - 22:58, Güncelleme: 09.11.2023 - 22:58
 

GEBZESPOR'DA FLAŞ TRANSFER!

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta mücadele Gebzespor yeni bir transfere imza attı.

Gebzespor bir zamanlar Galatasaray forması da giymiş olan  Özgür Can Özcan'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Tecrübeli santrafor Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'de pek çok takımda görev yaptı. Özgür Can Özcan 2005 ve 2006 yıllarından 2 sezon Galatasaray forması giymiş ve 1 Süper Lig şampiyonluğu kazandı. Tecrübeli santrafor bu sezon Gebzespor'un başarısı için mücadele edecek. Kulüp sosyal medya hesabından "Deneyimli Forvet Özgür Can Özcan Gebzespor’umuzda. En son 2. Lig takımlarından Kırklarelispor’da forma Giyen Özgür Can Özcan ile anlaşmaya varmış bulunmaktayız. Camiamıza Hayırlı olsun. Gebze Belediye başkanımızın katılımıyla @ zinnurbuyukgoz imza törenimizi gerçekleştirdik." şeklinde açıklama yaptı.
Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta mücadele Gebzespor yeni bir transfere imza attı.

Gebzespor bir zamanlar Galatasaray forması da giymiş olan  Özgür Can Özcan'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Tecrübeli santrafor Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'de pek çok takımda görev yaptı. Özgür Can Öz can 2005 ve 2006 yıllarından 2 sezon Galatasaray forması giymiş ve 1 Süper Lig şampiyonluğu kazandı. Tecrübeli santrafor bu sezon Gebzespor'un başarısı için mücadele edecek.

Kulüp sosyal medya hesabından "Deneyimli Forvet Özgür Can Öz can Gebzespor’umuzda. En son 2. Lig takımlarından Kırklarelispor’da forma Giyen Özgür Can Öz can ile anlaşmaya varmış bulunmaktayız. Camiamıza Hayırlı olsun. Gebze Belediye başkanımızın katılımıyla @ zinnurbuyukgoz imza törenimizi gerçekleştirdik." şeklinde açıklama yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.