LASTİK İŞ yılbaşı

GELECEK NESİL TÜRKİYE YÜZYILI'NA GENC-İ ÂLÂ İLE HAZIRLANIYOR

BAŞİSKELE 20.01.2023 - 11:18, Güncelleme: 20.01.2023 - 11:18
 

GELECEK NESİL TÜRKİYE YÜZYILI'NA GENC-İ ÂLÂ İLE HAZIRLANIYOR

Başiskele’de geleceğin hazinesi çocuklara ve gençler için Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü tarafından hayata geçirilen ödüllü “Genc-i Âlâ Gençlik Modeli”nden 2022 yılında binlerce genç faydalandı.

Başkan M. Yasin Özlü’nün 2021 yılını “Gençlik Yılı” olarak ilan etmesiyle Başiskele Belediyesi’nin çocuklara ve gençlere yönelik hizmet ve çalışmalar hız kazandı. 2021 yılı Kasım ayında Ankara’da gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Gençlik Projeleri Yarışması’nda “Genc-i Âlâ Gençlik Modeli”, birçok projeyi geride bırakarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirilirken Kocaeli’nin ardından tüm Türkiye’nin dikkatini üzerine çekmeyi başardı.   2022’DE BİRÇOK BAŞİSKELELİ GENC-İ ÂLÂ’LI OLDU   Başiskele’de gelecek nesillere büyük değer veren gençlerin Yasin abisi, Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile binlerce kardeşinin ve ailelelerinin gönlüne dokundu. Bilimden sanata, spordan eğitime, teknolojiden kültürel ve sosyal aktivitelere kadar birçok alanda gençlere destek sağlayan Başiskele Belediyesi, 2022 yılında gençlik çalışmalarını daha da arttırdı. 7’den 77’ye herkesten ve her kesimden büyük beğeni ve takdir toplayan Genc-i Âlâ’dan 2022 yılında birçok genç faydalandı.  
Başiskele’de geleceğin hazinesi çocuklara ve gençler için Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü tarafından hayata geçirilen ödüllü “Genc-i Âlâ Gençlik Modeli”nden 2022 yılında binlerce genç faydalandı.

Başkan M. Yasin Özlü’nün 2021 yılını “Gençlik Yılı” olarak ilan etmesiyle Başiskele Belediyesi’nin çocuklara ve gençlere yönelik hizmet ve çalışmalar hız kazandı. 2021 yılı Kasım ayında Ankara’da gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Gençlik Projeleri Yarışması’nda “Genc-i Âlâ Gençlik Modeli”, birçok projeyi geride bırakarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirilirken Kocaeli’nin ardından tüm Türkiye’nin dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

 

2022’DE BİRÇOK BAŞİSKELELİ GENC-İ ÂLÂ’LI OLDU

 

Başiskele’de gelecek nesillere büyük değer veren gençlerin Yasin abisi, Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile binlerce kardeşinin ve ailelelerinin gönlüne dokundu. Bilimden sanata, spordan eğitime, teknolojiden kültürel ve sosyal aktivitelere kadar birçok alanda gençlere destek sağlayan Başiskele Belediyesi, 2022 yılında gençlik çalışmalarını daha da arttırdı. 7’den 77’ye herkesten ve her kesimden büyük beğeni ve takdir toplayan Genc-i Âlâ’dan 2022 yılında birçok genç faydalandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.