LASTİK İŞ yılbaşı

GENÇLERBİRLİĞİ-KOCAELİSPOR MAÇINA UEFA'LI HAKEM!

SPOR 14.03.2024 - 23:14, Güncelleme: 15.03.2024 - 00:39
 

GENÇLERBİRLİĞİ-KOCAELİSPOR MAÇINA UEFA'LI HAKEM!

Merkez Hakem Kurulu, 15 Mart Cuma saat 20.30'da oynanacak Gençlerbirliği ile Kocaelispor maçına Çanakkale A klasman hakemi olan Erkan Özdamar'ı atadı.

Merkez Hakem Kurulu, Gençlerbirliği ile oynayacağımız maça Erkan Özdamar'ı, yardımcılıklarına ise Mehmet Şengül ve Harun Reşit Güngör’ü atadı. Liglerin en deneyimli hakemleri arasında yer alan Erkan Özdamar’ın yönettiği 190 maçın 89’unu ev sahipleri; 58’ini misafir takımlar kazandı, 44 maç ise berabere bitti. Özdamar, 2014-15 sezonunda BAL’da Kocaelispor’un Ereğli ile 1-1 kaldığı maçta düdük çalmıştı. UEFA GÖREV VERMİŞTİ Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Basel ile Gent takımları arasında yarın oynanan  UEFA Avrupa Gençlik Ligi 1. Tur rövanş müsabakasını yönetmişti. Gençlerbirliği-Kocaelispor maçında görevlendirilen hakem ve gözlemciler şöyle;  ERKAN ÖZDAMAR(Hakem) MEHMET ŞENGÜL(1. Yardımcı Hakem) HARUN REŞİT GÜNGÖR(2. Yardımcı Hakem) ÖMER FARUK GÜLTEKİN(Dördüncü Hakem) BÜLENT GÖKÇÜ(Gözlemci) SAMİ ŞAMAR(Gözlemci) MERT YARDİBİ(Temsilci) KEMAL ÖZKOÇ(Temsilci) MERT TÜKEL(Temsilci)
Merkez Hakem Kurulu, 15 Mart Cuma saat 20.30'da oynanacak Gençlerbirliği ile Kocaelispor maçına Çanakkale A klasman hakemi olan Erkan Özdamar'ı atadı.

Merkez Hakem Kurulu, Gençlerbirliği ile oynayacağımız maça Erkan Özdamar'ı, yardımcılıklarına ise Mehmet Şengül ve Harun Reşit Güngör’ü atadı.

Liglerin en deneyimli hakemleri arasında yer alan Erkan Özdamar’ın yönettiği 190 maçın 89’unu ev sahipleri; 58’ini misafir takımlar kazandı, 44 maç ise berabere bitti. Özdamar, 2014-15 sezonunda BAL’da Kocaelispor’un Ereğli ile 1-1 kaldığı maçta düdük çalmıştı.

UEFA GÖREV VERMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Basel ile Gent takımları arasında yarın oynanan  UEFA Avrupa Gençlik Ligi 1. Tur rövanş müsabakasını yönetmişti.

Gençlerbirliği-Kocaelispor maçında görevlendirilen hakem ve gözlemciler şöyle; 

ERKAN ÖZDAMAR(Hakem)
MEHMET ŞENGÜL(1. Yardımcı Hakem)
HARUN REŞİT GÜNGÖR(2. Yardımcı Hakem)
ÖMER FARUK GÜLTEKİN(Dördüncü Hakem)

BÜLENT GÖKÇÜ(Gözlemci)
SAMİ ŞAMAR(Gözlemci)
MERT YARDİBİ(Temsilci)
KEMAL ÖZKOÇ(Temsilci)
MERT TÜKEL(Temsilci)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.