LASTİK İŞ yılbaşı

GÖLCÜKSPOR MAÇI SONRASI FLAŞ AYRILIK!

SPOR 11.10.2023 - 21:05, Güncelleme: 13.10.2023 - 11:23
 

GÖLCÜKSPOR MAÇI SONRASI FLAŞ AYRILIK!

Bursaspor Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası’nda Gölcükspor’a mağlup olunmasından sonra Teknik Direktör Nedim Vatansever’le yollarını ayırdı. Kulüp yeni teknik adamı sosyal medya hesabından duyurdu.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Nedim Vatansever ve ekibiyle karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Nedim Vatansever ve ekibine emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi. YENİ TEKNİK DİREKTÖR  Yeni teknik direktörü sosyal medya hesabından duyuran Bursaspor "Kulübümüzde daha önce Teknik Menajerlik görevini yürüten Murat Sözkesen, yönetim kurulumuzun aldığı karar neticesinde Teknik Direktörlük görevine getirilmiş olup yıllarca yeşil-beyazlı forma altında birlikte mücadele ettiği Mustafa Gönden ise kulübümüzün Sportif Direktörü olmuştur. Camiamızın bilgisine sunarız." denildi.
Bursaspor Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası’nda Gölcükspor’a mağlup olunmasından sonra Teknik Direktör Nedim Vatansever’le yollarını ayırdı. Kulüp yeni teknik adamı sosyal medya hesabından duyurdu.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Nedim Vatansever ve ekibiyle karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Nedim Vatansever ve ekibine emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR 

Yeni teknik direktörü sosyal medya hesabından duyuran Bursaspor "Kulübümüzde daha önce Teknik Menajerlik görevini yürüten Murat Sözkesen, yönetim kurulumuzun aldığı karar neticesinde Teknik Direktörlük görevine getirilmiş olup yıllarca yeşil-beyazlı forma altında birlikte mücadele ettiği Mustafa Gönden ise kulübümüzün Sportif Direktörü olmuştur. Camiamızın bilgisine sunarız." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.