LASTİK İŞ yılbaşı

GÖZTEPE MAÇINA SADECE 622 BİLET SATILDI!

SPOR 25.03.2024 - 21:59, Güncelleme: 25.03.2024 - 21:59
 

GÖZTEPE MAÇINA SADECE 622 BİLET SATILDI!

Göztepe maçının bilet satışında ilk bir hafta beklenen ilgi olmadı. Bir haftada 622 bilet satışı yapıldı.

Kocaelispor yönetimi 3 Nisan Çarşamba akşamı Göztepe ile oynanacak zorlu maçın biletlerini indirimli olarak geçtiğimiz pazartesi günü satışa çıkardı Bir haftalık süreçte toplam satılan bilet sayısının 622 olduğu açıklandı. En fazla biletin satıldığı tribün numaralı alt oldu. Bu tribünden 345 kişi biletini aldı. Maraton alt tribünden 181, maraton üst tribünden 53, güneş kale arkasından ise 28 kişi bilet aldı. En düşük bilet satışı ise numaralı üst tribüne oldu. Bu tribünden sadece 15 kişi bilet aldı. Kombine ve locaların bu rakama dahil olmadığı belirtildi. Yönetimin beklentisi 10 bin dolayında taraftarın Göztepe maçında tribünlerde olması yönünde.
Göztepe maçının bilet satışında ilk bir hafta beklenen ilgi olmadı. Bir haftada 622 bilet satışı yapıldı.

Kocaelispor yönetimi 3 Nisan Çarşamba akşamı Göztepe ile oynanacak zorlu maçın biletlerini indirimli olarak geçtiğimiz pazartesi günü satışa çıkardı

Bir haftalık süreçte toplam satılan bilet sayısının 622 olduğu açıklandı. En fazla biletin satıldığı tribün numaralı alt oldu. Bu tribünden 345 kişi biletini aldı. Maraton alt tribünden 181, maraton üst tribünden 53, güneş kale arkasından ise 28 kişi bilet aldı. En düşük bilet satışı ise numaralı üst tribüne oldu. Bu tribünden sadece 15 kişi bilet aldı. Kombine ve locaların bu rakama dahil olmadığı belirtildi.

Yönetimin beklentisi 10 bin dolayında taraftarın Göztepe maçında tribünlerde olması yönünde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.