LASTİK İŞ yılbaşı

GS-FB SÜPER KUPA MAÇNININ HAKEMİ BELLİ OLDU!

SPOR 25.12.2023 - 15:41, Güncelleme: 25.12.2023 - 15:49
 

GS-FB SÜPER KUPA MAÇNININ HAKEMİ BELLİ OLDU!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında, Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa finalinin hakemi belli oldu.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre; zorlu mücadeleyi Hakem Adülkadir Bitigen yönetecek. Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek olan Süper Kupa finali, Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde bulunan Al Awwal Stadyumu'nda oynanacak. Bu stadyum aynı zamanda kadrosunda Cristiano Ronaldo, Sadio Mane ve Anderson Talisca gibi isimleri bulunduran Al Nassr'ın stadyumu. Karşılaşma 29 Aralık Cuma günü saat 20:45'te başlayacak ve ATV'den canlı olarak ekranlara gelecek.
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında, Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa finalinin hakemi belli oldu.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre; zorlu mücadeleyi Hakem Adülkadir Bitigen yönetecek.

Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek olan Süper Kupa finali, Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde bulunan Al Awwal Stadyumu'nda oynanacak. Bu stadyum aynı zamanda kadrosunda Cristiano Ronaldo, Sadio Mane ve Anderson Talisca gibi isimleri bulunduran Al Nassr'ın stadyumu. Karşılaşma 29 Aralık Cuma günü saat 20:45'te başlayacak ve ATV'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.