LASTİK İŞ yılbaşı

GÜNEŞSPORLU ÜÇ FUTBOLCUYA HAKEME KAFA ATMA CEZASI!

SPOR 23.01.2024 - 18:07, Güncelleme: 23.01.2024 - 18:07
 

GÜNEŞSPORLU ÜÇ FUTBOLCUYA HAKEME KAFA ATMA CEZASI!

Geçen yıl Süper Lig’de Play-Off’a kalan Güneşspor, bu sezon ise kümede kalma mücadelesi yapıyor. Ancak geçen hafta yaşanan olaydan dolayı bu hafta ekipte 4 eksik var.

Bağdatspor ile Güneşspor arasında cumartesi günü Avni Kalkavan Stadı’nda oynanan karşılaşma hakem Gökhan Koç’a yapılan fiili saldırı sonrasında 90.dakikada yarıda kalmıştı. Güneşsporlu Bilal Özkan’ın hakeme kafa attığı bu maçta aynı takımdan Burak Uzuner, Samet Satılmış ve Melih Yiğit de tedbirli olarak Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Bu üç oyuncu, çarşamba akşamı Güneşspor’un Beylikbağıspor ile oynayacağı maçta forma giyemeyecekler. Bu maçta hakeme saldıran, gözaltına alınan Bilal Özkan, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Bilal Özkan da tedbirli olarak İl Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Güneşspor, Mehmet Ali Kağıtçı Sahası'nda 24 Ocak Çarşamba akşamı saat 19.00'da konuk edeceği Beylikbağıspor maçına dört eksikle çıkacak.​  SÜPER AMATÖR LİG A GRUBU 22. HAFTA KARŞILAŞMALARI 
Geçen yıl Süper Lig’de Play-Off’a kalan Güneşspor, bu sezon ise kümede kalma mücadelesi yapıyor. Ancak geçen hafta yaşanan olaydan dolayı bu hafta ekipte 4 eksik var.

Bağdatspor ile Güneşspor arasında cumartesi günü Avni Kalkavan Stadı’nda oynanan karşılaşma hakem Gökhan Koç’a yapılan fiili saldırı sonrasında 90.dakikada yarıda kalmıştı.

Güneşsporlu Bilal Özkan’ın hakeme kafa attığı bu maçta aynı takımdan Burak Uzuner, Samet Satılmış ve Melih Yiğit de tedbirli olarak Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Bu üç oyuncu, çarşamba akşamı Güneşspor’un Beylikbağıspor ile oynayacağı maçta forma giyemeyecekler. Bu maçta hakeme saldıran, gözaltına alınan Bilal Özkan, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Bilal Özkan da tedbirli olarak İl Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Güneşspor, Mehmet Ali Kağıtçı Sahası'nda 24 Ocak Çarşamba akşamı saat 19.00'da konuk edeceği Beylikbağıspor maçına dört eksikle çıkacak.​ 

SÜPER AMATÖR LİG A GRUBU 22. HAFTA KARŞILAŞMALARI 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.