ABİŞ’TEN KURS MERKEZLERİNE ZİYARET

EĞİTİM 19.07.2025 - 09:56, Güncelleme: 19.07.2025 - 09:56
 

ABİŞ’TEN KURS MERKEZLERİNE ZİYARET

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, KO-MEK yaz kurslarını ziyaret ederek, çocukların anne-çocuk atölyelerindeki el becerilerini yakından takip etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, KO-MEK’in yaz kurslarını ziyaret etti. Anne-çocuk atölyesinde miniklerin yaptığı el becerilerini yakından inceleyen Abiş, aşure dağıtımına da eşlik etti.   ABİŞ’TEN KURS MERKEZLERİNE ZİYARET Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdama katkıda bulunan, sanatkâr yetiştiren ve kursiyerin kişisel gelişimini sağlayan KO-MEK, faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Yaz döneminde de kurs merkezlerini sık sık ziyaret ederek kursiyerler ile bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, son olarak İzmit Tepeköy ve Başiskele Karşıyaka kurs merkezlerine konuk oldu. Başkan Vekili Abiş’e Yaygın Eğitim Şube Müdürü Lokman Ceyhan da eşlik etti.   ANNE VE ÇOCUKLAR AYNI ATÖLYEDE Ev becerileri atölyelerinden anne çocuk atölyesine kadar birçok dalda eğitim veren KOMEK’in Tepeköy ve Başiskele Karşıyaka şubelerini ziyaret eden Başkan Vekili Abiş, kursiyerlerle birlikte aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Kursiyerlerin memnuniyetlerini dinleyen Abiş, “Aile Yılı” kapsamında kurulan ve büyük ilgi gören anne-çocuk atölyelerindeki el becerilerini yakından takip etti.   BİNLERCE KURSİYER EĞİTİM ALIYOR 30 Haziran’da başlayan KO-MEK kursları yaz dönemi 25 Temmuz’da sona erecek. Yaz döneminde açılan ev becerileri atölyesi, anne çocuk atölyesi ve Kur’an-ı Kerim kurslarında toplam 5 bin 554 kursiyer eğitim görüyor. Dönem sonunda tüm kursiyerlere katılım belgesi verilecek.  
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, KO-MEK yaz kurslarını ziyaret ederek, çocukların anne-çocuk atölyelerindeki el becerilerini yakından takip etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, KO-MEK’in yaz kurslarını ziyaret etti. Anne-çocuk atölyesinde miniklerin yaptığı el becerilerini yakından inceleyen Abiş, aşure dağıtımına da eşlik etti.

 

ABİŞ’TEN KURS MERKEZLERİNE ZİYARET

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdama katkıda bulunan, sanatkâr yetiştiren ve kursiyerin kişisel gelişimini sağlayan KO-MEK, faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Yaz döneminde de kurs merkezlerini sık sık ziyaret ederek kursiyerler ile bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, son olarak İzmit Tepeköy ve Başiskele Karşıyaka kurs merkezlerine konuk oldu. Başkan Vekili Abiş’e Yaygın Eğitim Şube Müdürü Lokman Ceyhan da eşlik etti.

 

ANNE VE ÇOCUKLAR AYNI ATÖLYEDE

Ev becerileri atölyelerinden anne çocuk atölyesine kadar birçok dalda eğitim veren KOMEK’in Tepeköy ve Başiskele Karşıyaka şubelerini ziyaret eden Başkan Vekili Abiş, kursiyerlerle birlikte aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Kursiyerlerin memnuniyetlerini dinleyen Abiş, “Aile Yılı” kapsamında kurulan ve büyük ilgi gören anne-çocuk atölyelerindeki el becerilerini yakından takip etti.

 

BİNLERCE KURSİYER EĞİTİM ALIYOR

30 Haziran’da başlayan KO-MEK kursları yaz dönemi 25 Temmuz’da sona erecek. Yaz döneminde açılan ev becerileri atölyesi, anne çocuk atölyesi ve Kur’an-ı Kerim kurslarında toplam 5 bin 554 kursiyer eğitim görüyor. Dönem sonunda tüm kursiyerlere katılım belgesi verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.