BAŞKAN BÜYÜKAKIN VE BÜYÜKŞEHİR ŞİMDİ DE NEXT TEKNOFEST’TE

KOCAELİ 24.07.2025 - 11:23, Güncelleme: 24.07.2025 - 11:23
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN VE BÜYÜKŞEHİR ŞİMDİ DE NEXT TEKNOFEST’TE

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve belediye, yerli medya platformu NEXT TEKNOFEST’te hesap açarak resmi onay tiklerini aldı.

RESMİ ONAY TİKLERİ ALINDI Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yerli ve milli sosyal medya platformu NEXT TEKNOFEST’te hesaplarını açarak dijital iletişim alanındaki varlığını daha da güçlendirdi. Platform üzerindeki her iki hesap da kısa süre içerisinde resmi onay tiklerini alarak doğrulandı. Böylece kullanıcılar, içeriklere güvenle ulaşabilecek.   YAKINDAN TAKİP İMKANI Başkan Büyükakın’ın gençlerle, girişimcilerle ve teknoloji meraklılarıyla daha doğrudan iletişim kuracağı bu platformda, belediyenin teknolojiye ve dijital dönüşüme dair çalışmaları da yakından takip edilebilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni nesil sosyal medya mecralarında aktif rol alarak hem Türkiye’nin dijital geleceğine katkı sunuyor hem de gençlerle aynı dijital zeminde buluşmayı sürdürüyor.   Resmî ve onaylı hesaplarımız: -Başkan Tahir Büyükakın: @tahirbuyukakin -Kocaeli Büyükşehir Belediyesi: @kocaelibld
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve belediye, yerli medya platformu NEXT TEKNOFEST’te hesap açarak resmi onay tiklerini aldı.

RESMİ ONAY TİKLERİ ALINDI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yerli ve milli sosyal medya platformu NEXT TEKNOFEST’te hesaplarını açarak dijital iletişim alanındaki varlığını daha da güçlendirdi. Platform üzerindeki her iki hesap da kısa süre içerisinde resmi onay tiklerini alarak doğrulandı. Böylece kullanıcılar, içeriklere güvenle ulaşabilecek.

 

YAKINDAN TAKİP İMKANI

Başkan Büyükakın’ın gençlerle, girişimcilerle ve teknoloji meraklılarıyla daha doğrudan iletişim kuracağı bu platformda, belediyenin teknolojiye ve dijital dönüşüme dair çalışmaları da yakından takip edilebilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni nesil sosyal medya mecralarında aktif rol alarak hem Türkiye’nin dijital geleceğine katkı sunuyor hem de gençlerle aynı dijital zeminde buluşmayı sürdürüyor.

 

Resmî ve onaylı hesaplarımız:

-Başkan Tahir Büyükakın: @tahirbuyukakin

-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi: @kocaelibld

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.