BAŞKAN TALUS “HADSİZCE DİL UZATTI!”

SİYASET 12.04.2026 - 14:17, Güncelleme: 12.04.2026 - 14:17
 

BAŞKAN TALUS “HADSİZCE DİL UZATTI!”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, gece yarısı yaptığı açıklamada İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ifadelerine sert tepki gösterdi. Talus, Netanyahu’yu "eli kanlı bebek katili" olarak nitelendirerek, yapılan açıklamaların Türkiye’nin onurlu duruşunu gölgeleyemeyeceğini vurguladı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, gece yarısı yaptığı açıklamada İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ifadelerine sert tepki gösterdi. Talus, Netanyahu’yu "eli kanlı bebek katili" olarak nitelendirerek, yapılan açıklamaların Türkiye’nin onurlu duruşunu gölgeleyemeyeceğini vurguladı. "MASUM SİVİLLERE KARŞI ACIMASIZLIĞINI ÖRTBAS ETME ÇABASI” Başkan Talus, yaptığı yazılı açıklamada Netanyahu’nun kendi suçlarını gizlemek için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldığını belirterek şu ifadelere yer verdi: "Eli kanlı bebek katili, terör devleti yönetiminin başındaki Binyamin Netanyahu; masum sivillere karşı sergilediği acımasızlığı örtbas etme çabasıyla, bu kez de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hadsizce dil uzatmıştır." "TANKLARIYLA ÇOCUKLARA GALİP GELEMEYEN BİR ZİHNİYET” İsrail yönetiminin adalet ve insanlık namına konuşacak bir meşruiyetinin kalmadığını ifade eden Talus, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bilinmelidir ki; tanklarıyla dahi eli taşlı çocuklara galip gelemeyen bir zihniyetin, adalet ve insanlık adına söyleyecek hiçbir sözü yoktur. Kendi eli kanlı sicilini gizlemek adına atılan bu iftiralar; ne hakikati değiştirebilir ne de Türkiye’nin mazlumların yanında, zalimin karşısında duran onurlu duruşunu gölgeleyebilir.” "NETANYAHU HAK ETTİĞİ CEZAYI BULACAKTIR” Tarihin ve adaletin er ya da geç tecelli edeceğini vurgulayan AK Parti Kocaeli İl Başkanı, Türkiye’nin mazlum halkların sesi olmaya devam edeceğinin altını çizdi: "Netanyahu er ya da geç hak ettiği cezayı bulacaktır. Bu, tarihin ve adaletin değişmez hükmüdür. Türkiye ise Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde; mazlumların umudu, zalimlerin korkusu olmaya kararlılıkla devam edecektir."
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, gece yarısı yaptığı açıklamada İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ifadelerine sert tepki gösterdi. Talus, Netanyahu’yu "eli kanlı bebek katili" olarak nitelendirerek, yapılan açıklamaların Türkiye’nin onurlu duruşunu gölgeleyemeyeceğini vurguladı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, gece yarısı yaptığı açıklamada İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ifadelerine sert tepki gösterdi. Talus, Netanyahu’yu "eli kanlı bebek katili" olarak nitelendirerek, yapılan açıklamaların Türkiye’nin onurlu duruşunu gölgeleyemeyeceğini vurguladı.

"MASUM SİVİLLERE KARŞI ACIMASIZLIĞINI ÖRTBAS ETME ÇABASI”
Başkan Talus, yaptığı yazılı açıklamada Netanyahu’nun kendi suçlarını gizlemek için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldığını belirterek şu ifadelere yer verdi: "Eli kanlı bebek katili, terör devleti yönetiminin başındaki Binyamin Netanyahu; masum sivillere karşı sergilediği acımasızlığı örtbas etme çabasıyla, bu kez de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hadsizce dil uzatmıştır."

"TANKLARIYLA ÇOCUKLARA GALİP GELEMEYEN BİR ZİHNİYET”
İsrail yönetiminin adalet ve insanlık namına konuşacak bir meşruiyetinin kalmadığını ifade eden Talus, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bilinmelidir ki; tanklarıyla dahi eli taşlı çocuklara galip gelemeyen bir zihniyetin, adalet ve insanlık adına söyleyecek hiçbir sözü yoktur. Kendi eli kanlı sicilini gizlemek adına atılan bu iftiralar; ne hakikati değiştirebilir ne de Türkiye’nin mazlumların yanında, zalimin karşısında duran onurlu duruşunu gölgeleyebilir.”

"NETANYAHU HAK ETTİĞİ CEZAYI BULACAKTIR”
Tarihin ve adaletin er ya da geç tecelli edeceğini vurgulayan AK Parti Kocaeli İl Başkanı, Türkiye’nin mazlum halkların sesi olmaya devam edeceğinin altını çizdi: "Netanyahu er ya da geç hak ettiği cezayı bulacaktır. Bu, tarihin ve adaletin değişmez hükmüdür. Türkiye ise Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde; mazlumların umudu, zalimlerin korkusu olmaya kararlılıkla devam edecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.