POLİSAN bayram

CUMHUR İTTİFAKI'NI SAHADA VE GÖNÜLLERDE BÜYÜTECEĞİZ

SİYASET 10.07.2025 - 17:14, Güncelleme: 10.07.2025 - 21:10
 

CUMHUR İTTİFAKI'NI SAHADA VE GÖNÜLLERDE BÜYÜTECEĞİZ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı ile bir araya geldi. Cumhur İttifakı'nın sadece siyasi birliktelik olmadığını belirten Başkan Talus, "Bizler, AK Parti ve MHP teşkilatları olarak bu kutlu ittifakı sahada da gönüllerde de büyütmeye kararlıyız" dedi

BİRLİKTELİK MESAJI VERİLDİ AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Tuncay Batı ile bir araya geldi. Cumhur İttifakının Kocaeli ayağındaki çalışmaları değerlendiren il başkanları, toplantı sonunda birlikte çalışmaya devam edecekleri mesajını verdi. “ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİK” Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Tuncay Batı ile görüşmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus şöyle dedi: "Bugün Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Sayın Tuncay Batı ile bir araya geldik. Ülkemizin ve şehrimizin meselelerini istişare ettik, ortak hedeflerimiz doğrultusunda yürüttüğümüz çalışmaları değerlendirdik. “SADECE SİYASİ BİRLİKTELİK DEĞİL” Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde şekillenen Cumhur İttifakı, sadece bir siyasi birliktelik değil; milletimizin bekasına, devletimizin gücüne ve değerlerimize sahip çıkma iradesidir. Bizler, AK Parti ve MHP teşkilatları olarak bu kutlu ittifakı sahada da gönüllerde de büyütmeye kararlıyız. Farklılıklarımız zenginliğimizdir, ortak noktamız ise Türkiye’dir. Bu ruhla hareket ederek, aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı ile bir araya geldi. Cumhur İttifakı'nın sadece siyasi birliktelik olmadığını belirten Başkan Talus, "Bizler, AK Parti ve MHP teşkilatları olarak bu kutlu ittifakı sahada da gönüllerde de büyütmeye kararlıyız" dedi

BİRLİKTELİK MESAJI VERİLDİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Tuncay Batı ile bir araya geldi. Cumhur İttifakının Kocaeli ayağındaki çalışmaları değerlendiren il başkanları, toplantı sonunda birlikte çalışmaya devam edecekleri mesajını verdi.

“ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİK”
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Tuncay Batı ile görüşmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus şöyle dedi: "Bugün Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Sayın Tuncay Batı ile bir araya geldik. Ülkemizin ve şehrimizin meselelerini istişare ettik, ortak hedeflerimiz doğrultusunda yürüttüğümüz çalışmaları değerlendirdik.

“SADECE SİYASİ BİRLİKTELİK DEĞİL”
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde şekillenen Cumhur İttifakı, sadece bir siyasi birliktelik değil; milletimizin bekasına, devletimizin gücüne ve değerlerimize sahip çıkma iradesidir. Bizler, AK Parti ve MHP teşkilatları olarak bu kutlu ittifakı sahada da gönüllerde de büyütmeye kararlıyız. Farklılıklarımız zenginliğimizdir, ortak noktamız ise Türkiye’dir. Bu ruhla hareket ederek, aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.