KANTİNDEN EKLER YİYEN 5 ÖĞRENCİ ZEHİRLENME ŞÜPHESİYLE HASTANEYE KALDIRILDI

SAĞLIK 11.09.2025 - 18:23, Güncelleme: 11.09.2025 - 18:23
 

KANTİNDEN EKLER YİYEN 5 ÖĞRENCİ ZEHİRLENME ŞÜPHESİYLE HASTANEYE KALDIRILDI

Gebze ilçesinde okul kantininden aldıkları ekler pastadan yiyen 5 ilkokul öğrencisi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı.

(İHA) - Edinilen bilgiye göre, Adem Yavuz Mahallesi'ndeki bir ilkokulda eğitim gören 5 öğrenci, okul kantininden ekler pasta aldı. Ekleri yedikten bir süre sonra mide bulantısı şikayeti yaşayan öğrenciler, durumu öğretmenlerine bildirdi. Okul idaresinin ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan öğrenciler, ambulanslarla Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, incelenmek üzere kantindeki ürünlerden numune aldı. Polis ekiplerinin de kantin görevlilerinin bilgisine başvurduğu bildirildi.
Gebze ilçesinde okul kantininden aldıkları ekler pastadan yiyen 5 ilkokul öğrencisi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı.

(İHA) - Edinilen bilgiye göre, Adem Yavuz Mahallesi'ndeki bir ilkokulda eğitim gören 5 öğrenci, okul kantininden ekler pasta aldı. Ekleri yedikten bir süre sonra mide bulantısı şikayeti yaşayan öğrenciler, durumu öğretmenlerine bildirdi. Okul idaresinin ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan öğrenciler, ambulanslarla Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, incelenmek üzere kantindeki ürünlerden numune aldı. Polis ekiplerinin de kantin görevlilerinin bilgisine başvurduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.