KARTEPE’DE DAVULCULAR HAZIR

YAŞAM 28.02.2025 - 15:59, Güncelleme: 28.02.2025 - 15:59
 

KARTEPE’DE DAVULCULAR HAZIR

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif öncesinde Kartepe’de görev yapacak olan davulcular hazır.

Ramazan ayı hazırlıkları kapsamında, Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından organize edilen özel bir eğitim programıyla, bu yıl görev yapacak davulcular seçilerek görevlerine hazır hale getirildi. Bu kapsamda, 32 mahallede hizmet verecek toplamda 96 davulcu belirlendi. Bu titiz çalışmada, hem geleneksel Ramazan davulculuğu yaşatılması hem de vatandaşlara en iyi şekilde hizmet sunulması amaçlandı.   EĞİTİM VERİLDİ Sahur vaktinin müjdecisi olan davulcular, görevlerini en iyi şekilde yerine getirebilmeleri için kapsamlı bir eğitim sürecinden geçirildikten sonra resmi çalışma kartlarına kavuştular. Zabıta Müdürlüğü tarafından organize edilen bu süreçte, davulculara yalnızca ritim tutma konusunda değil, aynı zamanda belirlenen güzergahlar, sahur saatleri ve halkla iletişim süreçleri gibi birçok önemli konuda detaylı bilgi aktarıldı. Amaç, vatandaşlara daha düzenli ve sorunsuz bir hizmet sunulması için tüm davulcuların aynı standartlarda hareket etmesini sağlamaktı.   GÖREVLERİNİ YAPACAKLAR Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı, “İlçemizde muhtarlarımızla gerçekleştirdiğimiz istişareler sonucunda belirlenen davulcularımızın eğitim süreçlerini başarıyla tamamlayarak görev kartlarını kendilerine teslim ettik. Bu bağlamda Ramazan ayının hepimiz için hayırlı ve bereketli geçmesini temenni ediyoruz” açıklamasında bulundu. -- 
11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif öncesinde Kartepe’de görev yapacak olan davulcular hazır.

Ramazan ayı hazırlıkları kapsamında, Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından organize edilen özel bir eğitim programıyla, bu yıl görev yapacak davulcular seçilerek görevlerine hazır hale getirildi. Bu kapsamda, 32 mahallede hizmet verecek toplamda 96 davulcu belirlendi. Bu titiz çalışmada, hem geleneksel Ramazan davulculuğu yaşatılması hem de vatandaşlara en iyi şekilde hizmet sunulması amaçlandı.

 

EĞİTİM VERİLDİ

Sahur vaktinin müjdecisi olan davulcular, görevlerini en iyi şekilde yerine getirebilmeleri için kapsamlı bir eğitim sürecinden geçirildikten sonra resmi çalışma kartlarına kavuştular. Zabıta Müdürlüğü tarafından organize edilen bu süreçte, davulculara yalnızca ritim tutma konusunda değil, aynı zamanda belirlenen güzergahlar, sahur saatleri ve halkla iletişim süreçleri gibi birçok önemli konuda detaylı bilgi aktarıldı. Amaç, vatandaşlara daha düzenli ve sorunsuz bir hizmet sunulması için tüm davulcuların aynı standartlarda hareket etmesini sağlamaktı.

 

GÖREVLERİNİ YAPACAKLAR

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı, “İlçemizde muhtarlarımızla gerçekleştirdiğimiz istişareler sonucunda belirlenen davulcularımızın eğitim süreçlerini başarıyla tamamlayarak görev kartlarını kendilerine teslim ettik. Bu bağlamda Ramazan ayının hepimiz için hayırlı ve bereketli geçmesini temenni ediyoruz” açıklamasında bulundu.

-- 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.