Koruyucu Aileler ve Çocuklar Vali Aktaş ile Buluştu

YAŞAM 30.06.2026 - 09:20, Güncelleme: 30.06.2026 - 09:20
 

Koruyucu Aileler ve Çocuklar Vali Aktaş ile Buluştu

Koruyucu Aile Günü dolayısıyla, Valilik himayesinde ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen programda koruyucu aileler ile çocuklar bir araya geldi.

Programda konuşan Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, koruyucu ailelerin toplum için üstlendiği önemli göreve dikkat çekti. ANLAMLI BULUŞMA Hampton By Hilton Kocaeli Symbol Otel'de gerçekleştirilen programa Vali İlhami Aktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu, Hampton By Hilton Kocaeli Symbol Otel Genel Müdürü Melis Gürdal, koruyucu aileler ve çocuklar katıldı. "DAHA FAZLA ÇOCUK AİLE SICAKLIĞINI HİSSETSİN" Programda konuşan Vali İlhami Aktaş, koruyucu aile uygulamasının önemine vurgu yaparak, koruyucu aile sayısının artmasını temenni etti. Daha fazla çocuğun aile ortamının sevgi ve güvenini yaşayabilmesi için toplumun bu konuda duyarlılık göstermesi gerektiğini belirten Aktaş, özveriyle çocuklara yuva olan tüm koruyucu ailelere teşekkür ederek Koruyucu Aile Günü'nü kutladı. ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ Programın ardından koruyucu aileler ve çocuklarla tek tek ilgilenen Vali İlhami Aktaş, ailelerle sohbet ederek talep ve görüşlerini dinledi. Samimi görüntülerin yaşandığı buluşma, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.  
Koruyucu Aile Günü dolayısıyla, Valilik himayesinde ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen programda koruyucu aileler ile çocuklar bir araya geldi.

Programda konuşan Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, koruyucu ailelerin toplum için üstlendiği önemli göreve dikkat çekti.

ANLAMLI BULUŞMA

Hampton By Hilton Kocaeli Symbol Otel'de gerçekleştirilen programa Vali İlhami Aktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu, Hampton By Hilton Kocaeli Symbol Otel Genel Müdürü Melis Gürdal, koruyucu aileler ve çocuklar katıldı.

"DAHA FAZLA ÇOCUK AİLE SICAKLIĞINI HİSSETSİN"

Programda konuşan Vali İlhami Aktaş, koruyucu aile uygulamasının önemine vurgu yaparak, koruyucu aile sayısının artmasını temenni etti. Daha fazla çocuğun aile ortamının sevgi ve güvenini yaşayabilmesi için toplumun bu konuda duyarlılık göstermesi gerektiğini belirten Aktaş, özveriyle çocuklara yuva olan tüm koruyucu ailelere teşekkür ederek Koruyucu Aile Günü'nü kutladı.

ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Programın ardından koruyucu aileler ve çocuklarla tek tek ilgilenen Vali İlhami Aktaş, ailelerle sohbet ederek talep ve görüşlerini dinledi. Samimi görüntülerin yaşandığı buluşma, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Elazığ Çelik Ahşap