LASTİK İŞ yılbaşı

HAKEMLER MAÇA ÇIKACAK MI! KARARINI VERDİLER

SPOR 16.12.2023 - 11:04, Güncelleme: 16.12.2023 - 11:04
 

HAKEMLER MAÇA ÇIKACAK MI! KARARINI VERDİLER

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşen hakemler, hafta içi oynanacak olan maçlara çıkma kararı aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya gelen hakemler, hafta için oynanacak maçlara çıkma kararı aldı. Federasyon, gün içerisinde yazılı bir açıklama yaparak konuyla ilgiki detayları açıklayacak. Bu hafta sonu hakemler ve aileleri için gerçekleştirilmesi planlanan "kamp/seminer" ise iptal edildi. Hakemlerin 1-2 gün içerisinde evlerine döneceği öğrenildi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise yaptığı açıklamada hakemlerin maça çıkmama gibi bir talebi olmadığını söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşen hakemler, hafta içi oynanacak olan maçlara çıkma kararı aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya gelen hakemler, hafta için oynanacak maçlara çıkma kararı aldı. Federasyon, gün içerisinde yazılı bir açıklama yaparak konuyla ilgiki detayları açıklayacak.

Bu hafta sonu hakemler ve aileleri için gerçekleştirilmesi planlanan "kamp/seminer" ise iptal edildi. Hakemlerin 1-2 gün içerisinde evlerine döneceği öğrenildi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise yaptığı açıklamada hakemlerin maça çıkmama gibi bir talebi olmadığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.