HASANEYN YASAKDÜZÜ SPOR TESİSLERİ İHALESİ YAPILDI

GÖLCÜK 29.09.2021 - 16:47, Güncelleme: 29.09.2021 - 16:47
 

HASANEYN YASAKDÜZÜ SPOR TESİSLERİ İHALESİ YAPILDI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, seçim beyannamesinde bulunan ve söz verdiği bir projeyi daha hayata geçiyor.

Gölcük Belediyesi, Hasaneyn Yasakdüzü mevkiinde yapmayı planladığı spor tesislerinin ihalesini, tüm ihalelerde olduğu gibi canlı yayınlanarak gerçekleştirdi. İhaleye; Cihantaş İnşaat, Dildar İnşaat, Gülaş İnşaat, İkraz İnşaat ve Arıcan İnşaat firmaları katıldı. Yapılan inceleme sonrasında ihalenin sonucu belirlenerek tesislerin yapımına başlanacak. NELER YAPILACAK? İhale kapsamında; 76*113 m2 ebadında Çim Futbol Sahası ve 480 kişilik tribün, soyunma odaları Futbol sahasının etrafında 7 metre eninde tartan koşu pisti, 30*30 m2 büyüklüğünde Çim Güreş Sahası ve 480 kişilik tribün, Aydınlatmalar, 1300 metre uzunluğunda orman içi yürüyüş parkuru ve otopark yapılacaktır. İhale kapsamında olmayan; basketbol, voleybol sahası da, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılacak.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, seçim beyannamesinde bulunan ve söz verdiği bir projeyi daha hayata geçiyor.

Gölcük Belediyesi, Hasaneyn Yasakdüzü mevkiinde yapmayı planladığı spor tesislerinin ihalesini, tüm ihalelerde olduğu gibi canlı yayınlanarak gerçekleştirdi. İhaleye; Cihantaş İnşaat, Dildar İnşaat, Gülaş İnşaat, İkraz İnşaat ve Arıcan İnşaat firmaları katıldı. Yapılan inceleme sonrasında ihalenin sonucu belirlenerek tesislerin yapımına başlanacak.

NELER YAPILACAK?

İhale kapsamında; 76*113 m2 ebadında Çim Futbol Sahası ve 480 kişilik tribün, soyunma odaları Futbol sahasının etrafında 7 metre eninde tartan koşu pisti, 30*30 m2 büyüklüğünde Çim Güreş Sahası ve 480 kişilik tribün, Aydınlatmalar, 1300 metre uzunluğunda orman içi yürüyüş parkuru ve otopark yapılacaktır. İhale kapsamında olmayan; basketbol, voleybol sahası da, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.