HEYBE KADIN KOOPERATİFİ MERKEZİ KARAMÜRSEL'DE AÇILDI

KARAMÜRSEL 11.09.2021 - 17:31, Güncelleme: 11.09.2021 - 17:31
 

HEYBE KADIN KOOPERATİFİ MERKEZİ KARAMÜRSEL'DE AÇILDI

Marmara Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği’ne üye Heybe Kadın Kooperatifi Karamürsel İlçesinde merkez ofisi açtı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan açılış kurdelasını birlikte kesti. BÖLGEDE MARKA OLMAYI HEDEFLİYOR Türkiye’nin en büyük kadın kooperatifleri birliği olarak 2020 yılı Ağustos ayında Nuket Özcan başkanlığında kurulan Marmara Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği büyümeye devam ediyor. Birliğe bağlı kooperatifler internet üzerinden yurt içi ve yurt dışında birçok noktaya ulaşırken, bir yandan da yeni merkez ofisleri açmayı sürdürüyor. Son olarak Gonca Şimşek’in başkanı olduğu Heybe Kadın Kooperatifi Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Çiftlik Caddesi No:59/2 adresinde ofis açtı. Kooperatif faaliyetleri ve ürün satışları buradan da yapılabilecek.  KURDELAYI BİRLİKTE KESTİLER Açılış kurdelasını AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve eşi Tuğba Yıldırım, Kırkpınar Başpehlivanlarından Ahmet Taşçı, Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Av.Mevlüde Şahin, Heybe Kadın Kooperatifi Başkanı Gonca Küçük ve davetliler birlikte yaptı. Karamürsel’de faaliyet gösteren Heybe Kadın Kooperatifinin bölge üreticisi kadınların ellerinden doğal mantı, zeytin, zeytinyağı, reçel ve bal gibi pek çok ürün bu satış ofisinde yer alacak.  ANLAMLI PROJELER VAR Ayrıca bölgeye özgü özel limonatasıyla da marka olmayı amaçlayan Heybe Kadın Kooperatifi’nin üretim sırasında hiçbir ürünün ziyan olmaması için hazırladığı sosyal sorumluluk projeleri de olacak. Ürünlerin arta kalan yararlı kabuk ve posasından kek yapıp, vatandaşlara ücretsiz dağıtmak bunlardan biri olarak açıklandı.
Marmara Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği’ne üye Heybe Kadın Kooperatifi Karamürsel İlçesinde merkez ofisi açtı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan açılış kurdelasını birlikte kesti.

BÖLGEDE MARKA OLMAYI HEDEFLİYOR

Türkiye’nin en büyük kadın kooperatifleri birliği olarak 2020 yılı Ağustos ayında Nuket Özcan başkanlığında kurulan Marmara Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği büyümeye devam ediyor. Birliğe bağlı kooperatifler internet üzerinden yurt içi ve yurt dışında birçok noktaya ulaşırken, bir yandan da yeni merkez ofisleri açmayı sürdürüyor. Son olarak Gonca Şimşek’in başkanı olduğu Heybe Kadın Kooperatifi Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Çiftlik Caddesi No:59/2 adresinde ofis açtı. Kooperatif faaliyetleri ve ürün satışları buradan da yapılabilecek. 

KURDELAYI BİRLİKTE KESTİLER

Açılış kurdelasını AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve eşi Tuğba Yıldırım, Kırkpınar Başpehlivanlarından Ahmet Taşçı, Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Av.Mevlüde Şahin, Heybe Kadın Kooperatifi Başkanı Gonca Küçük ve davetliler birlikte yaptı. Karamürsel’de faaliyet gösteren Heybe Kadın Kooperatifinin bölge üreticisi kadınların ellerinden doğal mantı, zeytin, zeytinyağı, reçel ve bal gibi pek çok ürün bu satış ofisinde yer alacak. 

ANLAMLI PROJELER VAR

Ayrıca bölgeye özgü özel limonatasıyla da marka olmayı amaçlayan Heybe Kadın Kooperatifi’nin üretim sırasında hiçbir ürünün ziyan olmaması için hazırladığı sosyal sorumluluk projeleri de olacak. Ürünlerin arta kalan yararlı kabuk ve posasından kek yapıp, vatandaşlara ücretsiz dağıtmak bunlardan biri olarak açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.