LASTİK İŞ yılbaşı

HÜKÜMLÜ ÇİFT YAKALANDI!

ASAYİŞ 12.10.2023 - 18:45, Güncelleme: 12.10.2023 - 19:02
 

HÜKÜMLÜ ÇİFT YAKALANDI!

Hırsızlık, adam yaralama suçlarından O.N.Y. ile imam nikahlı eşi T.Y. polisin operasyonu ile Gölcük’te yakalandı.

Bursa'da hırsızlık, adam yaralama suçlarından 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan O.N.Y. ile hakkında 4 yıl 7 ay hapis cezası bulunan imam nikahlı eşi T.Y. kaçarak Gölcük'e geldi.  Gölcük Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro ekipleri arafından yapılan sıkı takip sonucunda O.N.Y ve T.Y. Gölcük'te bir evde yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan O.N.Y. ve T.Y. adliyeye sevk edildi. İnfaz Savcılığı'ndaki işlemleri tamamlanan İmam nikahlı çift cezaevine gönderildi.     
Hırsızlık, adam yaralama suçlarından O.N.Y. ile imam nikahlı eşi T.Y. polisin operasyonu ile Gölcük’te yakalandı.

Bursa'da hırsızlık, adam yaralama suçlarından 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan O.N.Y. ile hakkında 4 yıl 7 ay hapis cezası bulunan imam nikahlı eşi T.Y. kaçarak Gölcük'e geldi. 

Gölcük Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro ekipleri arafından yapılan sıkı takip sonucunda O.N.Y ve T.Y. Gölcük'te bir evde yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan O.N.Y. ve T.Y. adliyeye sevk edildi. İnfaz Savcılığı'ndaki işlemleri tamamlanan İmam nikahlı çift cezaevine gönderildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.