LASTİK İŞ yılbaşı

İBRAHİM GÜRSEL AKTİF SİYASETE NOKTA KOYDU

SİYASET 15.08.2023 - 10:54, Güncelleme: 15.08.2023 - 10:54
 

İBRAHİM GÜRSEL AKTİF SİYASETE NOKTA KOYDU

Kocaeli Büyükşehir belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın basın danışmanı olarak görev yapacak olan AK Parti Tanıtım Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İbrahim Gürsel, yönetim kuruluna veda etti. Gürsel, “Bu onuru yaşamama vesile olan herkese minnet borçluyum” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın basın danışmanı olarak görevlendirilmesinin ardından aktif siyasi hayatına nokta koyan AK Parti Tanıtım Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İbrahim Gürsel’e bugüne kadar yapmış olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı il binasında gerçekleşen programla teşekkür edildi. “BAŞARILAR DİLİYORUZ” İl Başkanı Şahin Talus, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın basın danışmanı olarak atandıktan sonra yönetimden affını isteyen Tanıtım Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız İbrahim Gürsel’e veda ettik. Kendisine teşkilatımıza ve davamıza yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz” dedi. “VEDA ETMEK ELBETTE ZOR” İbrahim Gürsel de, “19 Haziran 2019’da başladığım AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyeliği’ne bugün itibarıyla veda ettim. 30’lu yaşlarımın başında mahalle temsilcisi ve ardından ilçe yöneticisi, 40’lı yaşlarımın başında il yöneticisi olarak içinde bulunduğum aktif siyasete nokta koymak, yönetim kurulumuza veda etmek elbette zor oldu. Bu onuru yaşamama vesile olan herkese minnet borçluyum. TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ Aile ortamı içinde, canla başla bu süreçte birlikte görev yaptığımız İl Başkanım Sayın Dr. Şahin Talus’a, önceki dönem İl Başkanım Sayın Mehmet Ellibeş’e, bugüne kadar beraber görev yaptığım bütün yönetim kurulu üyelerine, kadın ve gençlik kollarımıza, ilçe başkanlarımıza, Tanıtım Medya İlçe Birim Başkanlarımıza ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. “RABBİM MAHCUP ETMESİN” Bilgi, birikim ve tecrübelerimle bundan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın basın danışmanı olarak görev yapacağım. Başta Sayın Başkanımız olmak üzere, şahsıma güvenen herkese şükranlarımı sunuyorum. Rabbim mahcup etmesin” ifadeleriyle yönetimdeki arkadaşlarına veda etti.
Kocaeli Büyükşehir belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın basın danışmanı olarak görev yapacak olan AK Parti Tanıtım Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İbrahim Gürsel, yönetim kuruluna veda etti. Gürsel, “Bu onuru yaşamama vesile olan herkese minnet borçluyum” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın basın danışmanı olarak görevlendirilmesinin ardından aktif siyasi hayatına nokta koyan AK Parti Tanıtım Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İbrahim Gürsel’e bugüne kadar yapmış olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı il binasında gerçekleşen programla teşekkür edildi.


“BAŞARILAR DİLİYORUZ”
İl Başkanı Şahin Talus, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın basın danışmanı olarak atandıktan sonra yönetimden affını isteyen Tanıtım Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız İbrahim Gürsel’e veda ettik. Kendisine teşkilatımıza ve davamıza yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz” dedi.
“VEDA ETMEK ELBETTE ZOR”
İbrahim Gürsel de, “19 Haziran 2019’da başladığım AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyeliği’ne bugün itibarıyla veda ettim. 30’lu yaşlarımın başında mahalle temsilcisi ve ardından ilçe yöneticisi, 40’lı yaşlarımın başında il yöneticisi olarak içinde bulunduğum aktif siyasete nokta koymak, yönetim kurulumuza veda etmek elbette zor oldu. Bu onuru yaşamama vesile olan herkese minnet borçluyum.
TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ
Aile ortamı içinde, canla başla bu süreçte birlikte görev yaptığımız İl Başkanım Sayın Dr. Şahin Talus’a, önceki dönem İl Başkanım Sayın Mehmet Ellibeş’e, bugüne kadar beraber görev yaptığım bütün yönetim kurulu üyelerine, kadın ve gençlik kollarımıza, ilçe başkanlarımıza, Tanıtım Medya İlçe Birim Başkanlarımıza ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum.
“RABBİM MAHCUP ETMESİN”
Bilgi, birikim ve tecrübelerimle bundan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın basın danışmanı olarak görev yapacağım. Başta Sayın Başkanımız olmak üzere, şahsıma güvenen herkese şükranlarımı sunuyorum. Rabbim mahcup etmesin” ifadeleriyle yönetimdeki arkadaşlarına veda etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.