İKİ DENİZ BİR ŞEHİR

KÜLTÜR-SANAT 09.09.2021 - 11:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 11:52
 

İKİ DENİZ BİR ŞEHİR

Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi iş birliğinde düzenlenen “İki Deniz Bir Şehir” konulu yarışmanın başvurularında geri sayım başladı...

Kısa adı TFSF olan Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından profesyonel olarak desteklenen, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi iş birliğinde yürütülmekte olan yarışmada; 01 Ocak 2019-01 Ekim 2021 tarihleri arasında Kocaeli sınırları içerisinde çekilen fotoğraflar jüri tarafından değerlendirilecektir. Yarışmanın başvuru adresi ise şu şekilde; www.tfsfonayliyarismalar.org/ Yarışmada birincilik ödülü 5 bin TL (Plaket + Sertifika), İkincilik ödülü 3 bin TL (Plaket + Sertifika), Üçüncülük ise 2 bin TL (Plaket + Sertifika), Mansiyon Ödülü (3 eser) 500TL (Sertifika, Sergileme) (En fazla 30 eser) 200 TL (Sertifika) olarak belirlendi. Son başvuru tarihi ise 1 Ekim Cuma günü.
Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi iş birliğinde düzenlenen “İki Deniz Bir Şehir” konulu yarışmanın başvurularında geri sayım başladı...

Kısa adı TFSF olan Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından profesyonel olarak desteklenen, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi iş birliğinde yürütülmekte olan yarışmada; 01 Ocak 2019-01 Ekim 2021 tarihleri arasında Kocaeli sınırları içerisinde çekilen fotoğraflar jüri tarafından değerlendirilecektir.

Yarışmanın başvuru adresi ise şu şekilde; www.tfsfonayliyarismalar.org/ Yarışmada birincilik ödülü 5 bin TL (Plaket + Sertifika), İkincilik ödülü 3 bin TL (Plaket + Sertifika), Üçüncülük ise 2 bin TL (Plaket + Sertifika), Mansiyon Ödülü (3 eser) 500TL (Sertifika, Sergileme) (En fazla 30 eser) 200 TL (Sertifika) olarak belirlendi. Son başvuru tarihi ise 1 Ekim Cuma günü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.