LASTİK İŞ yılbaşı

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

SİYASET 06.06.2023 - 21:28, Güncelleme: 06.06.2023 - 21:28
 

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, İl de bulunan sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 İl Sağlık Müdürünün yaptığı ziyarette, Başhekim Uzm. Dr. Sertan Acar’dan hastane hizmetlerinin mevcut durumu, yapılan planlamalar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hastane ziyareti esnasında Cerrahi Servisinde yatan Gölcük Belediyesi Zabıta Amiri Erdinç Yazıcıyı da ziyaret eden Sağlık Müdürü geçmiş olsun dileklerini iletti. Sağlık Müdürü Pehlevan, ardından hastane yönetimi ile beraber servisleri ve üniteleri gezip incelemelerde bulundu. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan, çalışan sağlık personeliyle bir araya gelip istek ve önerilerini dinledi. İl Sağlık Müdürü Pehlevan, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar'dan hastane ile ilgili bilgiler aldı. Gölcük ve çevre ilçelere hizmet veren hastanenin bölge ve Kocaeli için önemli olduğunu vurgulayan Pehlevan, " Gölcük Devlet Hastanesi sağlık alanında ulaşılan en son teknolojik donanıma sahiptir. Vatandaşlarımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti sunabilmek Başhekimimiz Sertan Acar ile birlikte görevimizin başındayız" dedi.
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, İl de bulunan sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
 İl Sağlık Müdürünün yaptığı ziyarette, Başhekim Uzm. Dr. Sertan Acar’dan hastane hizmetlerinin mevcut durumu, yapılan planlamalar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Hastane ziyareti esnasında Cerrahi Servisinde yatan Gölcük Belediyesi Zabıta Amiri Erdinç Yazıcıyı da ziyaret eden Sağlık Müdürü geçmiş olsun dileklerini iletti.
Sağlık Müdürü Pehlevan, ardından hastane yönetimi ile beraber servisleri ve üniteleri gezip incelemelerde bulundu. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan, çalışan sağlık personeliyle bir araya gelip istek ve önerilerini dinledi.
İl Sağlık Müdürü Pehlevan, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar'dan hastane ile ilgili bilgiler aldı. Gölcük ve çevre ilçelere hizmet veren hastanenin bölge ve Kocaeli için önemli olduğunu vurgulayan Pehlevan, " Gölcük Devlet Hastanesi sağlık alanında ulaşılan en son teknolojik donanıma sahiptir. Vatandaşlarımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti sunabilmek Başhekimimiz Sertan Acar ile birlikte görevimizin başındayız" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.